Nu rata noul numar din Practic Idei!

1

Nu rata ediția de noiembrie a revistei tale preferate, din 5 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei!
La final de toamnă, gustăm din roadele de sezon şi ne pregătim plantele şi gospodăriile de sezonul rece. Deschidem revista cu un articol detaliat despre sisteme de încălzire potrivite nevoilor şi bugetului fiecăruia, apoi aflăm de la specialistul practic care sunt avantajele caselor construite din lemn.
practic idei copertaCum luna aceasta aduce cu ea nr. 200 al revistei, îl sărbătorim cu articole inedite, precum şi un TOP 200 de lucruri uimitoare, amuzante şi interesante adunate din toate numerele Practic Idei de până acum.
Dacă eşti îndrăgostit de obiectele decorative create manual, atunci să citeşti neapărat reportajul de luna aceasta, unde vei afla despre cum o familie a reuşit să transforme o îndeletnicire tradiţională (ceramica) într-o afacere modernă, prin inventarea unor culori şi forme unice.
Urmează indicaţii despre cum să îţi croşetezi hainele, o metodă ingenioasă de încălzire economică, modele de marionete pentru copii, apoi peste 10 pagini la capitolul Plante, despre crizanteme parfumate, colorate şi rezistente şi despre lucrările de îngrijire a plantelor de ghiveci în această lună.
Spre final, citim despre pisicuţe simpatice şi însoţim cititorii în concediile lor. Încheiem revista cu o surpriză: prezentarea oamenilor din spatele revistei Practic Idei. Mulţumim că ne-ai fost alături timp de 200 de numere!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Petrea Chiru

    Multumesc pentru cele 3 nominalizari din Top 200 si publicarea articolului cu o parte din vedetele gradinii mele.Toamna frumoasa tuturor!

Leave A Reply