Nu rata ediția de noiembrie a revistei Men’s Health!

0

Nu rata ediția de noiembrie a revistei Men’s Health, din 25 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Luna aceasta, pe copertă, îl vei regăsi pe unul dintre actorii momentului, Emilian Oprea, protagonistul praspăt lansatului serial Valea Mută, difuzat de HBO. Află cum se menține în formă și cum se antrenează pentru filmele în care joacă.

Fă-ți 6-pack în cel mai scurt timp. Nu contează ce vârstă ai, contează cum îți compui rutina de antrenamente și cât ești de perseverent. Noi îți dezvăluim cel mai eficient plan, tu ocupă-te de restul.

Ai tot auzit vorbindu-se de squash. Poate-ar fi cazul să treci la pasul următor. E una dintre activitățile prefere ale lui Adi Nartea, de la care înveți numărul acesta cam tot ce trebuie să știi despre acest sport.

Sunt câțiva oameni pe care-i admiri și pe care i-ai aminti în orice discuție despre șefi cool. Vrei să știi cum au ajuns pe lista ta? Citește materialul despre lideri din această ediție și fă-ți și tu loc printre ei.

Pâinea – e bună sau nu? Află din îndreptarul nostru care sunt criteriile după care ar trebui să-ți alegi pâinea și cum să recunoști tipurile de făină.

Pe pielea ta și în interiorul organismului tău stau milioane de creaturi. N-ar fi drăguț să faceți cunoștință? Poate așa n-o să te mai grăbești să pui în coșul de cumpărături produse de îngrijire antibacteriene.

Ești înnebunit după chipsuri? Avem o veste bună. Mai exact, o rețetă de chipsuri homemade care conține cu 100 de calorii mai puțin decât o porție din pungile colorate.

coperta-mens-health-noiembrie-2016

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply