Nu rata ediția de noiembrie a revistei auto motor și sport

0

În ediția de noiembrie a revistei auto motor și sport, puteți descoperi cele mai importante noutăți prezente pe scena Salonului auto de la Paris.

Vă dezvăluim și planurile de viitor ale mărcii BMW, care au în vedere o prezență mai importantă în zona automobilelor exclusiviste prin lansarea noului model Seria 8. Fanii sportivității pot descoperi un test în exclusivitate cu Honda NSX, un supercar cu propulsie hibridă și cu un preț de pornire de 185.000 euro.

Pentru că tot a venit vremea schimbării anvelopelor, ne-am concentrat atenția către cele all-season, încercând să descoperim în cadrul unui test comparativ dacă acestea reprezintă o soluție viabilă sau nu. Cu ocazia primului test, Porsche Panamera îl întâlnește pe Audi S7 Sportback, iar Renault Megane Sedan demonstrează că este unul dintre cele mai complexe sedanuri ale clasei compacte.

Totodată, am realizat și primul test în România cu Volvo S90. Nu ratați nici reportajul de la Centrul de cercetare și producție Continental de la Timișoara, locul unde sunt făcute anumite componente pentru unele dintre cele mai complexe modele existente la ora actuală pe piață.

auto-motos-si-sport-noiembrie-2016

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply