Noutati pentru casa – accesorii haioase

0
Foto: Intro
Foto: Intro

Noutati pentru casa – Dimineți amuzante

Marchează începutul zilei printr-o întâlnire amicală cu un personaj fabulos, precum cel proiectat de Donna Wilson pe una din piesele colecției ei de ceramică. Mog, Beardy, Meg și Bird sunt numele celor patru piese haioase, realizate în același stil al desenelor naive și amuzante specifice tânărului designer. Suportul pentru ou (diametru 5 x h 6 cm) este disponibil la magazinul Intro și costă 72 de lei.

Foto: Moir
Foto: Moir

Noutati pentru casa – Planuri suprapuse

Intersecția picioarelor mesei Tribeca în forme geometrice intercalate, ce pare să sfideze legile gravitației, adaugă un șarm aparte unui obiect dezarmant de altfel prin simplitate. Designerii Busk și Hertzog creează acest model (diametru 75/90 x h 41 cm) în 2010 pentru brandul Softline, pe o structură metalică, cu blatul din MDF vopsit. Poate fi achiziționat de la
Moir, începând cu 1.495 lei.

Foto: Moir
Foto: Moir
kroon_7_6
Foto: Moir
Moir-kroon_7_2
Foto: Moir

Noutati pentru casa – Expresie mobilă

Kroon, candelabrul cu design interesant și brațe mobile, are stil și eleganță. Realizat de studioul de creație german Zmik pentru brandul Moooi, candelabrul Kroon (diametru 55 x h 60 cm) oferă o perspectivă inovatoare asupra clasicului model. Este disponibil în două variante, cu 11 și cu șapte brațe mobile, ce pot fi aranjate în diferite unghiuri. 
Îl poți achiziționa de pe www.miliashop.com, pentru 109.219 lei (fără taxe de transport).

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply