Note glamour într-un concept store ravisant

0

Note glamour într-un concept store ravisant – În noul sediu unde își desfășoară activitatea echipa Roma 62 am descoperit un univers distins, cu personalitate. Aici vei întâlni sugestii complete de amenajare, precum și variante atrăgătoare de cadouri sugestive pentru casă și spații publice.

Masha-Tania

 

 

Proprietarele Roma 62 și designeri de interior Masha Verhoogt și Tania Caruso.

Dacă adopți o variantă de decor glamour, ai grijă să nu încarci vizual spațiul. Fie te orientezi către câteva accente frapante de culori, fie către accesorii cu look prețios. Țesăturile din catifea sau mătase sunt un must în astfel de cadre

Cunosc echipa Roma 62 de foarte mult timp. Trecerea anilor și colaborarea strânsă pe care am avut-o au fost suficiente pentru a-mi forma o părere obiectivă despre modul lor de lucru, despre standardul proiectelor realizate și despre implicarea în fiecare lucrare.

living-2

Pot spune, după toți acești ani, că a fost o bucurie și o împlinire profesională să avem în paginile revistei noastre prezentarea unor interioare fascinante, conturate cu mult talent de către designerii Roma 62. Dacă ar fi să realizez un rezumat al impresiilor avute cu ocazia fiecărei ședințe foto, aș evidenția câteva constante. Și anume, decorurile erau individualizate și ghidate de personalitatea proprietarilor și, în același timp, aveau amprenta farmecului designerilor de la Roma 62.

living-bun

Bogăția de elemente decorative era mereu alta, adaptată cerințelor arhitectonice ale spațiului, astfel încât fiecare lucrare să fie originală. Faptul că succesul lor a avut și are o traiectorie ascendentă și că în cei 20 de ani de existență au acumulat un portofoliu consistent de lucrări în România și în alte țări din Europa este o dovadă vie a pasiunii echipei Roma 62 pentru frumosul aplicat în designul de interior.

Care este rețeta succesului?

dormitor-1

Și-au ales cu multă atenție colaboratorii și furnizorii, pentru că au ținut ca rezultatul muncii lor să fie ireproșabil. Deoarece au acordat atenția cuvenită evoluției pieței și gusturilor consumatorilor, au observat că există o tendință de personalizare a spațiilor private sau publice. Pentru a veni în întâmpinarea cererilor particulare, au decis să înființeze un centru special destinat țesăturilor.

dormitor-2

Aici sunt desenate și realizate drapaje felurite. Munca lor în acest sens se ridică la nivel de artă, deoarece nu este vorba doar despre potrivire și dimensionare de țesături, ci și despre realizarea unor materiale noi, cu broderii și accesorizări dintre cele mai  elegante. În ceea ce privește liniile de mobilier, pe lângă branduri consacrate din Europa, designerii decid de foarte multe ori să realizeze piese pe comandă la Art Wood Company (www.artwoodcompany.com),  care dispune de o tehnologie specială pentru prelucrarea lemnului și de adevărați maeștri în finisarea și decorarea lemnului.

dormitor-3Toate aceste detalii le vei descoperi singur atunci când vei trece pragul acestui concept store, care are toate șansele să te cucerească de la prima vedere, indiferent de stilul de amenajare agreat de tine.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion

Leave A Reply