Nota maximă pentru dininguri geometrice

0

Îți propunem să facem o scurtă trecere în revistă a formelor geometrice și să rezolvăm o problemă din capitolul design interior. Nu avem niciun dubiu că rezultatul va obține nota 10 cu felicitări.

dininguri geometrice Roche Bobois Paris

Aici nu doar masa de dining ne atrage atenția, ci și lampadarul care pune amenajarea într-o lumină ingenioasă. Acesta se numește Trace, are designul semnat de Johan Lindsten și este realizat din metal. Brațul reglabil îi conferă o doză de utilitate în plus, căci astfel lumina poate fi direcționată în funcție de nevoile fiecăruia. Lampadarul costă 13.640 lei la Roche Bobois.

Să luăm ca exemplu un dining. Punctul de pornire al „problemei“ care trebuie rezolvată poate fi masa, ca element central al decorului. Propunem să alegem un model cu o bază geometrică inedită, pentru un rezultat de excepție, așa cum ne dorim. În completarea ei este bine să intervenim cu linii drepte, dar și cu materiale precum metal, sticlă sau fier forjat. Rezultatul? Un decor modern, pe placul celor mai tinere spirite. Pentru a scoate și mai mult în evidență masa de dining, este recomandat să amplasăm deasupra ei un candelabru sau o lustră care să se remarce la capitolul design. Chiar și un lampadar situat în imediata apropiere a mesei, cu brațul orientat deasupra acesteia, este o alegere inspirată, mai ales dacă optăm pentru unul cu un design cum altfel decât geometric. Dacă dimensiunile spațiului ne permit, pentru pereți putem folosi un tapet închis la culoare, cu pattern mai mult sau mai puțin discret, pentru o amenajare sobră și elegantă în aceeași măsură. În ceea ce privește finisajul pardoselii, putem opta pentru parchet într-o nuanță neutră sau, și mai bine, pentru vopsea epoxidică, o soluție modernă și atractivă de finisare. Dacă nu avem încălzire în pardoseală, putem marca zona de luat masa cu ajutorul unui covor neutru, realizat din lână, iar confortul va fi la picioarele noastre.

dininguri geometrice Cattelan Italia

În imagine regăsim masa de dining Gordon, design Giorgio Cattelan, ce aparține brandului Cattelan Italia. Aceasta are bază metalică și blat din cristal și este disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni. Prețul ei pornește de la 6.185 lei, fără taxe de transport, pe site-ul www.martinelstore.com. Diametru 140 x h 75 cm

Foto: Roche Bobois și Cattelan Italia

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 10/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply