Natura între 4 pereți – cum sa îți transformi apartamentul într-o oază de relaxare

0

Să te bucuri de prospețimea naturii este un lucru extrem de important, mai ales dacă locuiești într-un apartament de bloc. Plimbări în parc, excursii până la cel mai apropiat lac sau drumeții pe munte, toate aceste evadări în natură contribuie din plin la starea ta de bine și te încarcă mereu cu energie, pentru urmatoarea săptămână plină la birou. Ce te faci, însă, dacă nu te poți intersecta de câte ori vrei cu toate lucrurile frumoase pe care natura le are de oferit?

Simplu, îți transformi întreaga casă într-o veritabilă oază de ralaxare. Flori și plante exotice, ornamente lemnoase specifice peisajelor montane, gresie și faianță în nuanțe ce te duc cu gândul la natură. E simplu și rapid, cu o finanțare pe care o poți obține imediat, luând un credit urgent, în cele mai avantajoase condiții. Despre cum îl poți accesa, precum și despre micile schimbări benefice pe care le poți face în casa ta, în rândurile de mai jos:

Cât mai multe plante

Dacă nu ai plante în casă, este cazul să îți cumperi. Cu cât mai multe, cu atât mai bine, pentru că plantele au rolul de a purifica aerul dintr-o încăpere, oferind în același timp relaxare și confort ca în natură, chiar în inima casei tale. Nu trebuie să îți faci griji în privința spațiului ocupat de acestea, deoarece podeaua nu trebuie să fie singura suprafață pe care le poți așeza. Câteva idei inspirate de suspendare a ghivecelor pe pereți te scapă instant de grija spațiului, iar rezultatul vizual este cel scontat, oferind un mix benefic pentru buna ta dispoziție.

Inserții de lemn în nuanțe închise

Lemnul este unul dintre cele mai apreciate materiale de design interior ale anului 2018 și se potrivește de minune cu planul tău de a-ți transforma casa într-un colț viu de natură. Asigură-te că inserțiile de lemn utilizate sunt cât mai brute, lucru susținut la unison de absolut toți specialiștii în materie de design interior. Dacă în anii precedenți, trendurile se îndreptau mereu către o paletă mult mai fadă de culori, nuanțele închise domină acum cromatica.

Verde pe gresie și faianță

Te poți bucura de încă un atu ornamental, pentru a intensifica aspectul de spațiu natural al casei tale: gresia și faianța. La fel ca inserțiile de lemn în nuanțe cât mai închise, plăcile ceramice în tonuri verzi, naturale, sunt un must have, dacă dorești să-ți transformi casa într-o oază de relaxare. Pentru a fi sigur că nimerești mixul de culori, integrându-le perfect în armonia casei tale, nu ezita să ceri sfatul unui specialist, pentru că o investiție în armonia din apartamentul tău este o investiție în liniștea și relaxarea ta.

Dacă nu dispui de fonduri pentru această transformare a casei tale, află că poți accesa chiar acum un credit urgent, pentru a avea banii necesari în doar câteva ore. Procedura este extrem de simplă. Poți primi in 2 ore între 100 și 2000 de lei, pentru ca natura să își găsească loc între pereții casei tale, fără a te mai lovi de o întreagă birocrație și termene de așteptare mari.

sursa: Digital workforce
sursa foto: https://www.pexels.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply