Mobila veche si mobila noua, impreuna

0

Nu arunca mobila veche, daca iti cumperi mobila noua. Poti pune impreuna mobila veche si mobila noua! A amesteca mobilierul vechi cu cel nou nu este un pacat, ba chiar din contra. Teoria contrariilor functioneaza si cand este vorba despre decoratiuni interioare pentru ca noul si vechiul se atrag, se combina si se completeaza unul pe altul.

mobila veche si mobila noua  (3)

Citeste si: Cum alegi mobila pentru casa ta

Mobila veche si mobila noua merg impreuna, tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti cateva sfaturi. Prima recomandare este sa uiti ideea preconceputa ca totul in casa trebuie sa se potriveasca si sa se asorteze. A doua recomandare este indrazneala si creativitatea. Evident in anumite limite.

Idei si sfaturi care vor face ca mobila veche si mobila noua sa dezvolte o armonioasa simbioza, care sa dea viata casei tale.

1. Stabileste daca vrei o camera cu mobila veche cu accente moderne sau una cu mobila noua in care piesele de mobila veche sa incununeze toate celelalte accesorii.  Cu alte cuvinte trebuie sa existe un stil dominant tot ce ai nevoie este ca ele sa se completeze reciproc si sa formeze un tot unitar.

Citeste si: Mobila rustica intr-o casa moderna

2. Alege un stil comun. Ai neaparat nevoie de un element prezent in toate piesele. Acest lucru ar putea fi culoarea, prezenta atat cat se poate in fiecare dintre cele doua tipuri de mobila. Elementul comun asigura legatura si tranzitia si combina mobila veche cu cea noua.

mobila veche si mobila noua  (2)Citeste si: Masuta de cafea, centrul camerei de zi

3. Imbina contrariile si ia in considerare asocierea unui birou de epoca cu un scaun elegant, modern. De asemenea, poti incerca sa combini un fotoliu comod de epoca cu un corp de iluminat modern, de exemplu. Sau un dulap de epoca, in bucatarie cu un o masa noua ultra-moderna.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

4. Imbina obiecte cu rol similar. Gaseste piese de mobilier vechi si noi care sa se potriveasca si asociaza-le. Spre exemplu, multe oglinzi retro prezinta linii curate care vin foarte bine deasupra unui mese minimaliste de toaleta pentru dormitor.

Sursa foto: houzz.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply