Cum alegi mobila pentru casa ta

0

Tine cont de urmatoarele detalii cand alegi mobila pentru casa ta. Primul pas este sa evaluezi cu obiectivitate bugetul de care dispui sa stabilesti o limita apoi, la fel de obiectiv, sa stabilesti piesele de mobilier esentiale pentru a face casa locuibila.

Cum alegi mobila pentru casa ta (1)

Daca nu ai o locuinta foarte spatioasa pentru acumpara mobila pentru casa ta in ansambluri deja origanizate uita de ideea pieselor de mobilier in set si alege piesele separat in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, in functie de nevoie si de buget. Ia in calcul piesele vechi de mobilier care se pot reconditiona. Deseori acestea au o personalitate a lor care decoreaza casa mult mai bine decat o poate face mobila noua.

Cum alegi mobila pentru casa ta (2)Citeste si: Bucatarie cu mobila neagra

Combina functionalitatea si confortul. Cel mai important sfat de care trebuie sa tii cont cand alegi mobila pentru casa ta este acela ca mobila aleasa sa fie functionala si confortabila. Nimanui nu i-ar placea sa stea intr-o camera decorata artificial si care sa nu-i reflecte personalitatea si sa nu se potriveasca cu stilul sau de viata.

Cum alegi mobila pentru casa ta (3)Dimensiunea si necesitatea de depozitare. Cand alegi mobila pentru casa ta trebuie sa te gandesti la trei factori esentiali: dimensiunile, locul in care vei aseza fiecare piesa de mobilier si functiile pe care acestea trebuie sa la indeplineasca. Odata ce ti-ai stabilit bugetul, alege mobila direct proportionala cu interiorul casei tale. Asa vei avea libertate de miscare, un decor de bun-gust si un spatiu care nu este aglomerat.

Citeste si: Trei mese spectaculoase

Cauta oferte de mobila care sa aiba serviciile incluse, cum ar fi montajul si transportul, deoarece tu cu siguranta nu te pricepi la asamblarea pieselor de mobilier si nici nu ai timpul necesar de a invata. Trebuie sa te misti eficient si rapid.

Citeste si: Noptiere ieftine, noptiere originale

Personalizeaza camerele. Sfaturile din cataloagele cu decoratiuni interioare sunt utile cand alegi mobila pentru casa ta, dai in casa ta vei locui tu! Deci treci peste sfaturi si concepe decorul care sa fie in acord cu felul tau de a fi. Asa ca nu ezita sa faci combinatii, asocierei si sa dat, in felul acesta, personalitate fiecarui colt din casa ta.

Sursa foto: prlog.org

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply