Mici schimbari de mare efect. O lista scurta

0

mici schimbări  (3)Vrei să faci mici schimbări de mare efect în casa ta? Schimbări care să nu-ți dea bugetul peste cap și care să aducă o notă nouă și proaspătă la tine în casă? Iată o listă scurtă cu idei bune, simple, practice și de mare efect!

În loc de măsuță laterală, lângă canapeaua din sufragerie, poți folosi un dulăpior pe care să așezi o lampă și să pui în ea câteva cărți și obiecte de suflet, pe care simți nevoia să le răsfoiești sau admiri la cafea.

mici schimbări  (5)Citește: Stilul boem, o abordare practica

Atârnă farfurii colorate în câte o culoare pe un perete care ți se pare prea monoton. Chiar tu te poți jucă cu pensula pe niște ceramică albă, simplă. Apoi atârnă-le ușor asimetric.

Împrospătează și luminează o cameră cu niște scaune ușoare de răchită, împodobite cu perne pufoase și vesele pe care vei stă, tu și prietenele venite la șuetă, cât se poate de confortabil.

mici schimbări  (4)Citește și: Patru stiluri mereu actuale

Optează pentru natural, pentru a încălzi atmosferă. Mai ales dacă lemnul este frumos, nu are rost să-l vopsești, ci doar să-l dai cu lac pentru protecție și strălucire.

Dacă patul tău nu are tăblie la cap, dar ți se pare că ar arată mai bine așa, poți vopsi în culoarea patului un dreptunghi, care să vina în completare.

Citeste si: Casa suedeza, model de organizare si stil

Fă o galerie cu pozele preferate și găsește un perete pe care să le atârni. Locul acela te va face să te simți foarte bine de fiecare data când te uiți la el.

mici schimbări  (1)Pentru o seară romantică și nu numai, așază pe o măsuță lumânări aprinse, puse în suporturi de sticlă. Această priveliște te va relaxă imediat și te va face să uiți de ziua grea care tocmai s-a încheiat.

Folosește mobilă în alte scopuri decât cele în care a fost ea inițial creață. Ai un scaun în plus și ai nevoie de o noptieră? Nu te împiedică nimeni să îl folosești că atare.

Citește: Amenajarile actuale in stil scandinav

Invioreza totul prin culori. Fă asta cu ajutorul unui covor, folosind perne de decor sau vaze de flori.

Expune-ți lucrurile preferate, fie că este vorba o colecție adevărată sau nu. Găsește un loc special, vizibil, și aranjează-le frumos, mândrindu-te cu ele.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply