Maurer-Residence dă start unui nou proiect de amploare. Află unde are loc noua investiție imobiliară!

0

Piața imobiliară din România, în ciuda faptului că s-a confruntat cu nenumărate piedici de-a lungul timpului, mai ales în perioada crizei economice, se dezvoltă din ce în ce mai puternic. Cea mai bună dovadă în acest sens este oferită chiar de către Maurer Imobiliare – un adevărat nume în acest domeniu.

După ce a finalizat cu succes numeroase proiecte imobiliare la nivel național, printre care enumerăm cele din Brașov, Sibiu sau Cluj, Maurer continuă să-și extindă investițiile efectuate prin proiectul prezentat pe maurer-residence.ro.

Noul proiect este unul de amploare și vizează un alt oraș important din România, mai exact e vorba despre Constanța. Acesta se va întinde pe o suprafață de 156.000 de metri pătrați, fiind în felul acesta unul dintre cele mai semnificative realizate în ultimii ani.

În ce va consta noua investiție?

Având în vedere că proiectul maurer-residence.ro de la Constanța se întinde pe o arie atât de vastă, rezultatul va consta în nu mai puțin de 3400 de apartamente. Cu alte cuvinte, Maurer dă naștere unui adevărat cartier.

Cum vor fi structurate construcțiile?

Modul în care se va prezenta acest proiect odată finalizat e unul dedicat cerințelor și nevoilor diverse. În felul acesta, construcțiile respective vor cuprinde atât garsoniere, precum și apartamente cu 2 sau cu 3 camere.

Astfel, investiția realizată de echipa maurer-residence.ro se va adresa în aceeași măsură persoanelor care locuiesc singure, cât și celor care au sau vor să își întemeieze o familie. De asemenea, din punct de vedere al extinderii pe verticală, blocurile vor fi realizate în 4 și 10 etaje, cu apartamente și garsoniere disponibile in diferite compartimentări.

Ce prețuri vor avea aceste spații imobiliare?

Principiul urmărit cu fiecare ocazie de către Maurer este cel de a oferi cea mai bună calitate construcțiilor realizate, dar și o adevărată oportunitate celor care vor să-și vadă îndeplinit visul de a pune bazele unei familii în propria lor casă, sau mai bine spus acasă!

Cu alte cuvinte, acest adevărat „constructor de visuri” va oferi condiții excelente și prețuri nau mult decât atractive. Să vedem care sunt acestea:

Garsoniere

Prețul acestora va fi cuprins între 40.600 și 41.200 de euro, fiind perfecte, ba chiar foarte generoase pentru persoanele care locuiesc singure sau cu partenerul de viață.

O astfel de garsonieră cuprinde o cameră de zi, o bucătărie, o baie, un hol, precum și un balcon, ajungând până la o suprafață totală de aproaximativ 39 metri pătrați.

Apartamente cu 2 camere

Referitor la prețul de pornire pentru acestea sumele încep de la 51.800 euro pentru un apartament cu 58 de metri pătrați, respectiv de la 64.000 euro pentru un apartament cu 64 de metri pătrați.

Opțiunile pot fi mai diverse, însă în oricare dintre acestea se regăsește o cameră de zi, o bucătărie, un dormitor, o baie, un hol cu rol pentru depozitare, precum și un balcon.

Achiziționarea unui astfel de apartament este alegerea perfectă pentru cei care vor să se bucure de un spațiu generos, în care să se desfășoare excelent și să se bucure de toată intimitatea necesară.

Apartamente cu 3 camere

De această dată confortul este dus la cel mai ridicat nivel, spațiul pe care un apartament cu 3 camere îl oferă fiind cuprins între 78 de metri pătrați, al cărui preț de pornire începe de la 78.300 euro, și 85 de metri pătrați, variantă ce pleacă de la suma de 85.500 euro.

Aceste tipuri de apartamente sunt ideale pentru cei care au o familie, cuprinzând atât o cameră de zi, cât și alte două dormitoare, bineînțeles pe lângă bucătărie, baie, hol și balcon.

Ce oferă magie acestor spații rezidențiale?

Construcții se observă peste tot, însă ceea ce e special în cazul celor realizate de către maurer-residence.ro este faptul că alegerea locației este tratată cu mare importanță, astfel încât viitorii proprietari să se bucure de o zonă liniștită, sigură și care să le ofere o accesibilitate ridicată către principalele puncte de interes.

De asemenea, fiecare construcție este realizată cu mare atenție, astfel încât să prezinte o fiabilitate ridicată și să reprezinte cu adevărat acel spațiu denumite „acasă” – locul în care căldura familiei se îmbină cu momentele cele mai frumoase trăite.

Cum pot fi achiziționate?

Din punct de vedere al achiziționării, aceste apartamente pot fi ușor cumpărate, având nu doar prețuri accesibile, comparativ cu alte oferte existente pe piață, dar și mai multe metode prin care se pot lua.

Mai exact, Maurer Residence vine în ajutorul celor care vor să achiziționeze un apartament cu 4 variante: una în care se achită suma integrală, o a doua în care suma respectivă se achită în trei tranșe, alta în care se poate accesa un credit și achiziția se realizează în două tranșe sau chiar varianta de a plăti în rate direct dezvoltatorului imobiliar.

În felul acesta, Maurer a ușurat și facilitat accesul celor care vor să stea într-un spațiu elegant, luxos si realizat cu măiestrie, oferind mai mult decât un apartament, un sentiment de împlinire!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply