Materiale eco friendly pentru renovarea casei

0

Materiale eco friendly pentru renovarea casei (2)Renovarea unei case sau a unui apartament este cel mai bun moment pentru a lua in calcul o serie de materiale eco friendly. Oricum pentru un proiect de succes cea mai buna solutie sta in planificarea riguroasa a fiecarui detaliu raportat la bugetul pe care il ai la dispozitie asa ca noi venim cu ideile si cu argumentele in favoarea acestor materiale eco friendly.

Iata care sunt dupa parerea noastra cele mai bune materiale eco friendly.

Citeste si: Casa Rozelor. Renovată și transformată

Blaturile de sticla reciclata sunt o idee senzationala eco friendly care poate rivaliza cu aspectul elegant al blaturilor de piatra si chiar si cu marmura si granitul. Aceste blaturi frumoase si durabile sunt realizate din sticle si borcane reciclate dar care au darul de a da un aspect de lux si confort casei la preturi foarte accesibile.

Citeste si: Locuinta in 7 metri patrati

Podele din pluta sunt o solutie excelenta. Sunt rezistente la umezeala, imune in ceea ce priveste mucegaiul si rezistente la foc. Pluta este unul din materialele care au calitatea de materiale eco friendly pentru ca arborele creste repede. Preturile nu sunt foarte mici, dar investitia este mai mult decat rentabila daca tii cont de avantaje. In plus pluta este unul din materialele care au calitatea de a fi un foarte bun izolator termic si fonic.

Materiale eco friendly pentru renovarea casei (4)Citeste si: Parchet rezistent la umezeala

Covoarele modulare sunt o foarte buna solutie daca vrei o casa care sa fie unica si care sa foloseasca materiale eco friendly. Aceste covoare modulare sunt in fapt bucati de mocheta care se pot combina usor si foarte bine, dupa gustul si dorintele estetice ale celor care locuiesc in casa.

Sunt foarte simplu de montat, usor de intretinut (pentru o pata nu scoti tot covorul), sunt usor de inlocuit si le poti schimba dupa cum ai chef. Cele mai multe din aceste covoare modulare sunt fabricate din materiale naturale reciclate asa ca scopul de a avea in casa materiale eco friendly este si de data aceasta atins.

Sursa: Decoist

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply