Măsuța de toaletă sau un metru pătrat pentru tine

0

Indiferent cat ar fi de mic dormitorul tău, sigur poți să găsești un metru pătrat pentru tine. Măsuța de machiaj sau măsuța de toaletă atât ocupă și poate face din camera de odihnă un spațiu mai mult decât funcțional și plăcut.

masuta de toaleta

Masa de toaletă din dormitor poate ocupa, cum spuneam, un metru pătrat, dar poate fi și mai mare de atât, după cum poate fi gândită să fie un loc cu funție multiplă. Vorbim despre toate acestea și despre ce beneficii și avantaje poate aduce pentru confortul tău cotidian un metru pătrat pentru tine, la tine în dormitor.

Masa de toaletă este foarte utilă în dormitor pentru că vei avea la îndemână toate lucrurile tale de la trusa de machiaj, la cremele de corp și bijuterii. Este foarte confortabil și recomandat să le ai pe toate la un loc, iar masa de toaletă din dormitor este locul ideal pentru a le cuprinde pe toate.

Alege masa de toaletă în funcție de stilul tău. Poate sp fie modernă, clasică, realizată de comandă, cu un aer improvizat, mare, mici. Condiția obligatorie este să ai o oglindă mare și o sursă de lumină potrivită. Cel mai bine în jurul oglinzii, așa cum au vedetele de cinema, iar asta o să te facă să te simți ca o vedetă de cinema…

Ceea ce trebuie spus este că masa de toaletă din dormitor poate să fie în ton cu restul pieselor de mobileir din cameră, dar poate să facă și o acută notă dicordantă. Nu ezita să pui în camera de odihnă o toaletă vintage, mai ales dacă este o piesă frumosă și valoroasă. Poți să imporovizezi o masă de toaletă dintr-un bufet vechi, recondiționat, dintr-o masă rotundă în stil clasic sau baroc, la care să adaugi o oglindă. Poate să fie o toaletă shabby chic. O poț vopsi cu vopsea acrilică și, uletrior o poți lăcui. dacă sunt sertare cu atât mai bine, dacă nu poți improviza spații de depozitare cu cosulețe d enuiele capitonate cu mătase, sau cuti.

Nu te strădui să fie în acord cu detaliile din dormitor, tocmai nota diferită a unei piese calsice este cea care dă valoare și farmec unei astfel de piese de mobilier.

Poți așeza masa de toaletă în partea ta de pat și va funcționa ca noptieră, dacă este mai mare poate să fie și spațiul tău de lucru de acasă. Oglinda poate fi atașate de masa de toaletă sau poate fi fixată direct în perete.

Adaugă la acest spațiu privat și delicat un taburet. Îmbracă-l în mătase! Adauga detalii personale: fotografii, flori, bibelouri și orice altceva te poate reprezenta pe tine, pentru că este vorba despre un metru pătrat pentru tine!

Citeste si: Odorizantele de cameră, un pericol uriaș pentru sănătate

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply