(P) Grădina ta, mândria ta, cu soluții inovatoare de la Makita!

0

Gardul viu este „coroana” grădinii tale. Oferă intimitatea necesară pentru ca tu și familia ta să vă bucurați nestingheriți de activitățile în grădină, care vă aduc de fiecare dată atâtea momente plăcute! În plus față de rolul său practic, pe care îl apreciezi atât de mult, gardul viu arată pur și simplu spectaculos. Această creație a ta, perfect sculptată în verde natural, atrage priviri admirative din partea musafirilor, a vecinilor și chiar a trecătorilor. Ai toate motivele să îți fie tare drag. Mai greu este să treci cu vederea cât de mult efort și timp trebuie să investești în lucrările de întreținere a sa… Avem vești bune pentru tine: Makita îți oferă soluții în care a concentrat cele mai noi și inovatoare tehnologii din domeniu, pentru ca tu să poți realiza rapid, cu plăcere și ușurință aceste activități!

Mașinile profesionale de tuns gard viu de ultimă generație, cu acumulatori, gândite în perfecționistul spirit japonez, oferă experiența libertății, siguranței și puterii. Le poți utiliza la orice distanță față de casă, fără grija că există vreun risc de tăiere a firului de curent. Utilizatorii sunt impresionați de puterea acumulatorilor și de forța acestora, cu ajutorul cărora reușesc să dea atâta personalitate curții lor. Vrei să afli mai multe detalii? Ți le prezentăm în cele de mai jos.

Makita DUH752 – mașină de tuns gard viu compatibilă cu acumulatori Li-Ion 18V

Mașina Makita DUH752 compatibilă cu acumulatori Li-Ion 18V, pentru lucrări de întreținere a gardului viu de înălțime joasă și medie și a arbuștilor ornamentali, este ergonomică, ușoară și versatilă.

Cu toții suntem solicitați la maxim de responsabilitățile zilnice. În acest context, oricât de terapeutică ar fi îngrijirea curții, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să îți aloci o parte importantă din timpul tău prețios pentru a tunde și cosmetiza gardul viu și arbuștii ornamentali. Makita DUH752 aproape că face singură treaba pentru tine: lama cu o lungime de 75 de cm permite tăierea eficientă a acestora, iar mânerul, care are cinci poziții predefinite, permite tunderea lor cu ușurinţă, în forma dorită.

Makita

5 beneficii pe care ți le oferă Makita DUH752

  1. Timpul mai lung de utilizare, dintr-o singură încărcare a acumulatorului, datorită designului lamei, gândit astfel încât, prin limitarea forțelor de fricțiune, să consume mai puțină energie.
  2. Mânerul ergonomic cauciucat, pentru o manipulare cât mai ușoară, în siguranță.
  3. Frâna electrică, pentru productivitate crescută și siguranța operatorului.
  4. Funcția „Reverse”, care permite eliberarea cu ușurință a lamei atunci când este prinsă între crengi.
  5. Extreme Protection Technology (XPT), tehnologie gândită pentru rezistență mărită la praf și apă, ce permite folosirea mașinii în condiții dificile.

Informații complete despre caracteristicile tehnice ale produsului poți găsi aici.

Makita DUH754 – mașină de tuns gard viu compatibilă cu acumulatori Li-Ion 18V

Fiecare grădină este oglinda proprietarului său, a capacității de a alege înțelept mașina care îl va ajuta să își aducă în realitate visurile hrănite de gustul său estetic. Orice grădinar experimentat îți va spune că poți obține aspectul perfect finisat al unui gard viu doar atunci când ai o unealtă de calitate pentru acest lucru. Îți va spune și că în spatele oricărui gard viu cu mici imperfecțiuni se află o persoană foarte obosită, care trebuie să își trateze mâinile de bătături. Cu Makita DUH754, mașina de tuns gard viu compatibilă cu acumulatori Li-Ion 18V, alegi performanța, durabilitatea și plăcerea grădinăritului.

5 beneficii pe care ți le oferă Makita DUH754

  1. Suportul colector datorită căruia resturile nu rămân în gardul viu și astfel este prevenită apariția bolilor.
  2. Este recomandată pentru tăierea plantelor sensibile.
  3. Silențioasă (caracteristică a tuturor mașinilor pe bază de acumulatori de la Makita), îți permite operarea la orice oră, fără grija că poți deranja.
  4. Circuitul de protecție a bateriei asigură împotriva situațiilor de supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire.
  5. Ca și DUH752, Makita DUH754 vine cu o ofertă specială, pentru achizițiile făcute până la finalul lunii octombrie: la înscrierea mașinii în programul de 3 Ani Garanție pe www.makita.ro vei primi bonus un acumulator LXT 18V/5.0Ah (promoție valabilă până pe 31 octombrie, pentru oricine mașină din gama Păduri, Parcuri și Grădini compatibilă cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V, achiziționată de la distribuitorii autorizați de pe teritoriul României).

Informații complete despre caracteristicile tehnice ale produsului poți găsi aici.

Cu toate aceste detalii în trusa de unelte, poți face alegerea ideală pentru ca grădina ta să fie mândria ta și în acest sezon, nu-i așa?

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply