Masa festivă şi cadourile de sărbători II

0
www.pixabay.com
Dragi cititori, masa festivă
Continuăm articolul pregătit în redacţie început aici.
Cum alegi cadourile potrivite
Surprinde-ți familia și prietenii cu daruri speciale, nu extraordinar de valoroase material, dar care să spună o poveste, să răspundă unei nevoi pe care poate au dat-o uitării, unui vis mai vechi. Deci renunță la obiceiul de a oferi tuturor ciorapi tricotați. Gândește-te la pasiunile fiecăruia, la aspirațiile și nevoile lui, iar dacă nu ești sigur
că ai găsit ceva potrivit, atunci păstrează bonul pentru a putea schimba produsele ulterior. Totodată dă-ți silința să împachetezi cât mai original cadourile.
www.pixabay.com
Apelează la hârtia de ambalaj simplă sau imprimată cu modele specifice de iarnă, la decupaje, stickere, fundițe, mici ornamente de plastic sau naturale (precum o rămurică de ilex ori brăduț, bucățele de scorțișoară, o felie uscată de portocală, un con de pin etc.). De efect deosebit sunt cadourile împachetate în hârtie cu imprimeu similar partiturilor muzicale sau al paginilor de ziar mai vechi. Totul este să le combini cu un singur element suficient de puternic încât să echilibreze compoziţia. Dacă laşi multă hârtie în capetele obiectului de ambalat şi legi de-o parte şi de alta cu o sârmuliţă aurie sau panglică, vei obţine un cadou cu aspect de bomboană. Dacă lipeşti capetele hârtiei sub partea inferioară a lucrului pe care vrei să-l oferi, iar partea de sus a hârtiei o legi cu o fundiţă, cadoul va părea un săculeţ. Această metodă se aplică perfect în cazul sticlelor.
Deşi sărbătorile de iarnă sunt uneori un timp al exagerărilor culinare şi nu numai, când te gândeşti la decoraţiunile mesei şi ale casei, caută să creezi o atmosferă plăcută, primitoare, un cadru nu foarte aglomerat şi mizează pe lucruri de bună calitate, cu stil, cu personalitate. Aşadar bucură-te de sărbători fericite alături de prieteni şi rude!
Text: Monica Viericiu
Foto: www.pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply