Magneți monstruleți

0
Magneți monstruleți. O figură veselă îți va însenina ziua
Arhiva personală
Dragi cititori, Magneți
Și cel mai neînsemnat lucru, cum ar fi o pietricică poate fi decorativă cu puțină culoare. Așa că vă propun să realizați magneți monstruleți, care să vă aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi. O figură veselă îți va însenina ziua.
Pentru acest mic proiect aveți nevoie de: pietricele plate, subțirele, vopsele acrilice, pensulă cât mai fină, un pahar cu apă, magneți tip pastilă (din librării ori magazinele cu produse pentru bricolaj) și un tubuleț de adeziv instant. Masa de sărbatori întotdeauna este un prilej de bucurie. Pietrele spălate de praf și uscate se pictează în culori vii, strălucitoare, apoi se fac detaliile, ochii și gura. Diluați puțin vopseaua cu apă pentru a putea lucra ușor la aceste elemente migăloase. Căutați să realizați figuri cât mai simpatice, mai amuzante. După ce ați terminat decoratul fixați cu adeziv magnetul pe spatele pietrei.
Pentru rezistență și strălucirie, pe suprafața pictată se poate da un lac protector. Atenție când alegeți magneții, verificați cât sunt aceștia de puternici. Pentru pietrele mai grele poate fi nevoie de doi magneți. Dacă vă pricepeți puțin și aveți timp liber, puteți vinde acești magneți monstruleți. Mult succes!
Monica Viericiu Magneți monstruleți monstruleți monstruleți

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply