Magia unei piscine infinite

0

Sau a unei infinity pool, iar momentele tale de relaxare vor cunoaște o nouă dimensiune. Bineînțeles, aici și peisajul înconjurător are o contribuție importantă, căci fără el spectacolul creat de așa-numitele piscine infinite nu este complet.

Sursa de inspirație a acestei colecții a fost jocul subtil de lumini și umbre care se strecoară prin obloanele caselor din zona mediteraneeană.

Ce este o piscină infinită? Un bazin unde apa curge peste una sau mai multe margini, producând un efect vizual al apei fără limită. Asemenea bazine sunt adesea proiectate astfel încât marginea pare să se îmbine cu un corp mai mare de apă, cum ar fi oceanul, sau cu cerul, iar spectacolul produs este de-a dreptul impresionant. Așadar, dacă ai casa amplasată într-o zonă cu un peisaj care îți taie răsuflarea, profită la maximum și construiește o piscină infinită. Este drept, costurile sunt mult mai ridicate decât în cazul unor bazine normale, lucru care se datorează adesea sistemelor de fundație care le ancorează pe dealuri, dar fără îndoială că merită efortul.

Piesele de mobilier din imagine sunt proiectate din aluminiu, sunt foarte rezistente la condițiile defavorabile de mediu și fac parte din colecția DNA a brandului Gandia Blasco.

Este recomandat să prevezi piscina încă din faza de proiect a casei, pentru a evita orice fel de surpriză neplăcută. Pentru a profita din plin de clipele de relaxare petrecute la piscină, o terasă în apropierea acesteia reprezintă o idee foarte inspirată. Finisează-i pardoseala în armonie cu plaja piscinei, pentru continuitatea decorului, și mobileaz-o cu piese cu design modern, care vor veni perfect în completarea lookului trendy al bazinului. Alege piese rezistente la ploaie și la razele ultraviolete, pentru a face față tuturor capriciilor vremii.

Colecția DNA este disponibilă prin A[r]telier Design. Canapeaua din imagine, de trei locuri, costă 24.599 lei, iar măsuța – 5.502 lei.

Foto: Gandia Blasco

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 6/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply