Lumina de Craciun. Lumina dulce de acasa

0

lumina de Crăciun (2)Lumina este cel mai bun decorator din casă, iar lumina de Crăciun este unul din detaliile pe care trebuie să le iei în calcul când îți pregătești casa de sărbătoare.

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

Indiferent ce culori alegi pentru bradul de Crăciun, înceracă să aduci în casă și lumina de Crăciun.

Cum este lumina de Crăciun? Este vie, caldă, prietenoasă, vesela și foarte proaspătă. Cu alte cuvinte asta înseamna geamuri prin care lumina de afară, atât de puțina câtă este să intre liberă în casă. dacă ai noroc de zăpadă, lumina crudă și proaspătă a zăpezii este parte din lumina de Crăciun. Lumina de Crăciun mai înseamnă becuri curate, schimbate și cu strălucire cadă ușor aurie. Mai înseamnă sclipirile din brad și lumina focului sau iradierile roșii ale decorațiunilor. Amestecă toate aceste îngrediente și vei avea lumina de Crăciun.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa fiecare zodie

lumina de Crăciun (1)Ce mai poți face pentru a aduce lumina de Crăciun în casă? Combină lumina directă cu multă lumina ambientală. Ține o veioză apinsă și ziua. Abajurul alb auriu este cel care înducește lumina crudă a zilelor de iarnă. Este indicat să combini soluțiile de iluminat standard cu variante de iluminat ambiental pentru a crea o atmosferă liniștitoare.

Nu uita ca lumina de Crăciun trebuie adusă și în colțurile întunecate din casă. Îmbină lumina candelabrelor sau a spoturilor cu lumina generată de lămpile de masă. Pentru colțurile camerei foloșește veioze și spoturi.

Citeste si: Marsala culoarea anului 2015

Dacă ai o piesă de mobilier deosebită sau o colecție de obiecte cu care te mândrești pune-le în valoare print-o sursă de lumina concentrată asupra loc, având, însă, grijă că această să nu afecteze integritatea obiectelor de valoare. Spoturile încastrate sau aplicate crează o plajă largă de efecte. Ele se pot roti, înclina sau direcționa în funcție de dorință dumneavoastră. Și intensitatea luminii poate varia. Asigură-te că iluminatul artificial se armonizează cu cel natural.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply