ŞTIRI! Lumea virtuală şi vacanţa

0

pic2Dragi cititori, iată câteva ştiri despre ce poţi găsi în lumea virtuală pentru vacanţă.
Ce poţi face în vacanţă? O mie de lucruri, de la călătorii până la învăţarea unei limbi străine. Şi pentru tot ce-ţi trece prin gând găseşti aplicaţii utile. De exemplu, pentru cei cărora le place să exploreze lumea şi să viziteze diverse locuri, de folos se dovedeşte Citymaps: Offline Map & Guides, care te ajută să alegi un loc de cazare sau de luat masa potrivit, îţi spune ce este de văzut în zonă şi care sunt preparatele specifice. Important este că poţi beneficia de informaţiile necesare ca hărţi, rute chiar şi când nu mai eşti conectat la internet.
Iar dacă vrei să-ţi surprinzi tovarăşii de drum vorbind chiar în limba lor, caută aplicaţia Duolingo prin care poţi învăţa repede şi gratis limba engleză, franceză, spaniolă, germană, rusă, portugheză, suedeză etc. Faci exerciţii de vorbire, citire, ascultare, scriere, înţelegi gramatica şi îţi îmbogăţeşti vocabularul prin jocuri amuzante. Memrise este altă aplicaţie de acest gen, cu diverse instrumente utile, care în plus oferă sute de limbi din întreaga lume. Aşadar distracţie plăcută!
***

123RF
123RF
Pentru pasionaţii de pescuit
Ca pescar înfocat cu siguranţă eşti interesat să afli care sunt cele mai bune locuri de pescuit în vacanţa aceasta, ce capturi au prins ceilalţi în zonă, dacă vremea este favorabilă acestui sport şi multe alte informaţii specifice pe care le poţi accesa folosind aplicaţia Fish Brain. O poţi descărca gratuit de pe Google Play pe laptop, tabletă sau telefon inteligent. Din acelaşi loc poţi lua şi aplicaţia Fishing Knots care îţi oferă tutoriale despre cele mai importante noduri, informaţii utile despre legarea acului de pescuit, a momelii etc., pentru că acest sport nu ţine doar de noroc.
***
Ce meştereşti din paleţi?
Din paleţi se poate face mobilă solidă şi interesantă, iar dacă te-a cucerit ideea şi vrei să o pui în aplicare în vacanţa ta sau faci parte din categoria scepticilor care nu cred în această variantă, ai la dispoziţie aplicaţia DIY Pallet Project. Este gratuită şi prezintă o mulţime de proiecte de mobilă şi nu numai făcute din paleţi, de la bibiloteci şi etajere la paturi matrimoniale şi sofale, de la umbrare la rame şi corpuri de iluminat. Cum nu costă mult, reciclăm lemnul, merită să iei în calcul şi această variantă.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply