Lithos

0

 

ithos este dedicat celor atașați de frumos și natural, de estetica contemporană integrată în stiluri clasice, de linii și forme pline, organice. Noi începem de la esențial, de la un material aparent inert. Piatra. Însă trecând prin mâini vrednice de meșteri, respectând proporțiile umane și structura pietrei, terminăm prin a crea un obiect plin de viață, o entitate ce  dă caracter unor spații, ce fascinează privirile trecătorilor, obiecte  care pot umple un spațiu numai prin voluptatea formelor sculptate în piatră masivă.

Masa lithos din elemente masive din piatră este deopotrivă o plăcere vizuală cât și kinestezică. Formele șlefuite sunt fine precum mătasea însă fermitatea pietrei de calcar balansează formele organice. O masă cu personalitate.

Un spațiu este definit de elementele majore pe care le regăsim. În exteriorul sau în interiorul unui cămin, balustradele din piatră masivă, sunt un element ce conturează dinamica spațiului. Clienții nostri se implică creativ in proiecte, astfel la final aceștia se regăsesc și se identifică cu obiectele de design realizate de echipa Lithos.

 

Ne place să dăm viață proiectelor noatre și să lasăm în urmă un design atemporal, ce dăinuie vreme îndelungată.

Astfel pentru Casa Scarlat Kretzulescu, echipa Lithos a proiectat o scară din piatră masivă în stil neoclasic, în același stil ca și imobilul.

Scara se defășoară pe un fundal alb cu ferestre de stejar. Treptele sunt lastre lungi de un metru si jumatate si groase de 4, ce înnobilează spațiului.

Întregul ansamblu configurează o intrare de onoare de o desăvârșită noblețe românească.

Șemineele ne fascinează pe toți. Sunt emblema relaxării. Pentru noi cei din echipa Lithos, șemineele vin pe toate dimensiunile cât si pe mutiple stiluluri.

Texturi, pereți desparțitori, lavoare din piatra, balustrade, seminee, placaje, pavaje, profile decorative, coloane,frontoane, ancadramente chiar și usi placate cu cea mai  ușoră și subțire piatră, de doar cativa milimetri.   STONE AGE 3.0

 

ithos.Grădină și Terasă

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply