Lipirea necorespunzătoare a parchetului poate provoca neplăceri! Află cum să le eviţi!

0

Parchetul conferă fiecărei locuinţe eleganţă, stil şi unicitate, putând fi ales şi montat în funcţie de preferinţele tale. Designul casei nu este, însă, principalul lucru de care trebuie să ţii cont. Lipirea corespunzătoare a parchetului este, de asemenea, extrem de importantă. Cu siguranţă nu îţi doreşti ca acesta să se umfle şi să scârţie la cea mai mică atingere.

Pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii la montarea parchetului, specialiştii Sika îţi vin în ajutor şi îţi recomandă să foloseşti adezivi elastici potriviţi pentru orice tip de pardoseală. 
În acest sens, una dintre cele mai bune soluţii este SikaBond-T55, un adeziv elastic monocomponent care este recomandat pentru lipirea parchetului masiv, a celui dublu si triplu stratificat, a lamelelor de parchet şi a parchetului mozaic. În plus, acesta este recomandat pardoselilor din lemn problematic, cum este cazul celor de bambus.
Soluţia recomandată de specialiştii Sika are avantajul uscării rapide, pardoseala putând fi circulată chiar şi la doar 12 ore de la montaj. În acest fel scapi de timpul prelungit de aşteptare şi poţi termina amenajarea locuinţei mult mai repede. 
Parchetul se poate monta acum direct peste gresie
SikaBond-T55 se diferenţiază şi datorită unei alte calităţi inovatoare. Cu ajutorul acestui adeziv, pardoselile de lemn pot fi montate direct peste plăcile ceramice învechite. În acest fel nu mai este nevoie să înlături gresia, ci este suficient să montezi direct parchetul, folosind adezivul recomandat de Sika. 
Produsul este ideal şi datorită elasticităţii sale sporite. Mai mult chiar, este recomandat şi pentru realizarea sistemelor de încălzire prin pardoseală.  
Mai multe detalii despre SikaBond-T55, dar şi despre alte produse Sika, poţi găsi pe www.sika.ro, cât şi în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.
Descriere produs 
SikaBond-T55  este un adeziv poliuretanic monocomponent elastic, uşor de aplicat, cu uscare rapidă, pentru lipirea pe întreaga suprafaţă a pardoselilor din lemn. Acesta este recomandat pentru montarea oricărui tip de parchet, fiind disponibil în găleţi de 13,4 Kg. 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply