Kitul omului de zapada

0

Zapada de anul acesta s-a lasat tare mult asteptata, dar a venit. Avem ocazia sa facem oameni de zapada si iaca, Mesteshukar ButiQ a scos pe piata Kitul omului de zapada.

Arta mestesugarilor romi

Cei mai priceputi mestesugari romi traditionali si-au unit fortele pentru a crea produse unice, punand laolalta indemanarea dobandita in sute de ani de experienta. Iar Kitul omului de zapada este unul dintre produsele create de acestia. Fiecare componenta a kitului este manufacturata cu atentie si inscusinta de mainile dibace ale mestesugarilor romi.

Ce contine kitul omului de zapada

Kitul omului de zapada contine 2 ochi, un nas, o gura, 5 nasturi si o matura, toate din lemn, o palarie din tabla si un fular. Piesele sunt bine finisate, au marginile rotunjite pentru a se evita accidentele si manufacturate cu respectarea standardelor europene.

Ochii, nasul, gura si nasturii au fost manufacturate in lemn cu atentie de catre mestesugari din satul Ciocanari, comuna Peris, fularele au fost realizate de catre croitorese din Bucuresti, maturile de catre maturarii din comuna Poieni, Judetul Cluj iar palariile de catre gabori din Pizesu Gherlii, Judetul Cluj, astfel ca 4 comunitati de romi au fost implicate in realizarea kitului omului de zapada.

Kitul omului de zapada costa 130 de lei si se poate comanda de pe www.mesteshukarbutiq.ro 


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply