(P) Iti renovezi casa? Cesarom te ajuta sa iei cele mai bune decizii!

0

Alegerea gresiei si a faiantei pentru baia si bucataria ta este cu siguranta unul dintre cei mai importanti pasi pentru decorarea locuintei. Pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii, Cesarom iti ofera câteva sfaturi privind cele mai noi tendinte in materie de placi ceramice.

Sase noi colectii

Colectiile Kriti, Obsession, Onda, Waves, Panda si Flavours se remarca prin designul particular si decorurile ingenioase.

Ce se poarta

Potrivit specialistilor, in acest an se poarta gresia si faianta cu motive florale, stilizate sau cat mai apropiate de realitate. In plus, raman in topul preferintelor decorurile minimaliste, dar si cele cu linii ample si grafica lejera ce permit jocul de volume si culori. Motivele geometrice sau texturile ce imita lemnul, se regasesc, de asemenea, in tendintele anului 2011 precum si in cele mai noi colectii Cesarom.

Despre culori

In ceea ce priveste culorile, specialistii Cesarom sunt de parere ca acestea trebuie sa se potriveasca nu doar arhitecturii locuintei tale ci si temperamentului tau . Daca iti doresti ca in baia si bucataria ta sa predomine o atmosfera confortabila, linistitoare si deloc extravaganta, Cesarom iti recomanda nuantele de bej si maro, aflate in topul tendintelor din acest an. Printre culorile predominante ale anului 2011, se regaseste si violetul, alaturi de nuantele de verde fistic sau portocaliu.

Brauri si placi de decor

Braurile ornamentale si placile de decor se numara printre vedetele anului in materie de amenajare. Cu ajutorul lor iti poti crea o ambianta armonioasa si in acelasi timp unica. Fie ca alegi sa le pozitionezi pe verticala sau pe orizontala, placile decorative din noile colectii Cesarom, permit amenajarea oricarui spatiu in raport cu arhitectura acestuia. Vei regasi in colectiile Cesarom 2011 atat placi ceramice pentru spatii inguste cat si pentru spatii de dimensiuni mari, in formate si culori diferite.

Cele mai noi colectii Cesarom pot fi admirate pe site-ul companiei, www.cesarom.ro. Tot aici iti poti antrena creativitatea pentru amenajarea locuintei tale cu ajutorul aplicatiei „Cabina de proba”. Cesarom iti la dispozitie 12 spatii virtuale de amenajare si 50 de colectii, numai bune pentru a crea ambiente pe gustul tau. 


Advertorial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply