Învaţă cum să sigiliezi rosturile ca un profesionist

0

Renovarea locuinţei poate părea uşoară, însă trebuie să iei în calcul toate detaliile care, la o primă vedere, par neimportante. Spre exemplu ar trebui să şti că după finalizarea lucrărilor majore trebuie să sigilezi toate rosturile pentru a preîntâmpina probleme ulterioare precum crăparea acestora, murdărirea lor şi, în final, degradarea lucrărilor efectuate.

Dacă alegi să faci renovarea fără ajutorul unor meşteri, specialiştii Sika te sfătuiesc să alegi un sigilant special pentru rosturile orizontale şi cele verticale, dar şi pentru etanşarea străpungerilor de ţevi prin diferite straturi sau a diverselor construcţii metalice şi din lemn. De asemenea, nici sigilarea instalaţiilor de ventilaţie nu trebuie ignorată dacă doreşti ca acestea să funcţioneze corespunzător.
Odată cu finalizarea lucrărilor de renovare un produs performant pentru sigilare este Sikaflex-11 FC+, sigilant şi adeziv elastric monocomponent bazat pe poliuretan ce poate fi folosit atât la interior, cât şi la exterior.  
Acest tip de produs îţi poate fi de mare ajutor atât în renovarea locuinţei cât şi în repararea rapidă şi fără bătăi de cap a micilor accidente precum dezlipirea unei plăci de faianţă, desprindere unor lambriuri sau a altor elemente de decor de pe perete sau tavan.
Trebuie să ştii, de asemenea, că Sikaflex-11 FC+ poate fi utilizat uşor chiar dacă nu eşti un profesionist în ceea ce priveşte renovarea. Acesta monocomponent, ambalat la cartuş, aplicarea fiind extrem de uşoară cu ajutorul unor pistoale standard sau cu ajutorul unei gletiere.. 
Mai multe detalii despre Sikaflex-11 FC+, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.
Descriere produs: 
Sigilantul şi adezivul elastric monocomponent Sikaflex-11 FC+ reprezintă o soluţie avantajoasă şi simplă folosită pentru renovare. În plus, acesta are o aderenţă foarte bună pe majoritatea straturilor de suport, de la geramică glazurată, la beton sau aluminiu. 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply