Idei nostime pentru orice baie mica

0

10--Spinning-hat-shower-curtain-jpg_180023

 

Iata idei pentru orice baie. Pentru ca pana la urma ideea face toti banii. Iar dintr-o idee buna se naste personalitatea oricarui spatiu din casa, inclusiv a baii. Asa si cu aceste cateva idei, care fac “locul de chibzuinta” unul vesel, personal si cald.

Perdeaua de dus face diferenta. Se pot personaliza in fel si chip, imaginatie sa ai. In plus se pot schimba si adapta cu destula usurinta. O harta sau o fotografie de familie sunt idei perfect realizabile si absolut originale.

Citeste si: Baie in culori calde

Sticlutele de lavanda ale bunicului sau oricare alte sticle cu forme vintage ale bunicii sunt perfecte pentru sapun lichid, saruri de baie si alte asemenea. Si pastreaza eticheta, daca se poate. Ideal este sa cauti si sa folosesti dopuri de pluta. Au un farmec aparte si dau o nota personala. Si cutiile de sticla sau farfuriile desperecheate pot sa-si gaseasca loc in baie. Idei sa ai! le pot transforma in suport pentru bureti, sapunuri si, evident lumanari.

Pistolul de jucarie sau un pistol cu apa poate sa fie transformat in manerul periei pentru vasul de toaleta. Original si haios, nu? Parerea mea este ca ideea este super buna. In locul pistolului merge si o figurina din plastic dur.

Citeste si: Povestea unei bai foarte mici

Mesajele nesfarsite din seria “keep calm and…” isi gasesc o buna utilitate. Le poti face cu materiale autocolante. E drept ai nevoie de putina indemanare. Oricum afla ca doar prima data este ceva mai greu, dupa care le poti actualiza in functie de ideeile pe care le gasesti pe Facebook. Exista in magazinele de specialitate benzi autocolante in toate culorile, cu latime de circa 1,5 centimetri, ideale pentru o astfel de “incriptionare”.

 

Sursa foto: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply