Idei mari pentru o baie mica

0

o baie mică (3)Rare casele şi apartamentele care au o baie cu adevărat mare. Cele mai multe sunt mici, chiar prea mici. Pentru cei mulţi care au o baie mică am făcut colecţie de idei mari pentru o baie mică.

Soluţiile sunt mult mai numeroase, depind de forma băii, de cât de mică este şi de numărul membrilor familiei care folosesc baia. O baie mică poate să fie transformată într-un loc plăcut, estetic şi comod, cu răbdare și creativitate, indiferent cât este de mică!

Citeste si: Baie amenajata in stil Feng Shui

O baie mică nu trebuie vopsită în culori puternice, aşa că cel mai bine te opreşti la alb şi-l “colorezi” cu accente de culoare.

Culoarea pereților este cea care influențează percepția spațiului. Si verdele pal, rozul pal sunt alegeri bune. În acest caz lasă mereu podelele şi tavanul albe.

Tonul face muzica şi forma pieselor din baia mică faremecul şi eleganţa acesteia. Adaugă un element decorativ central: o oglindă mare (oricum oglinda este obligatorie), sau elemente rustice, ori foarte colorate în tonuri şoc, vibrante – electrice.

Citeste si: Amenajarea baii. 3 piese de mobilier cu efect spectaculos

o baie mică (4)Pentru o baie mică fără geam și fără lumină naturală, alege combinaţiile: verde crud proaspăt şi alb sau galben lămâie şi alb. Dăcă vrei mai mult combină portocaliu cu alb, dar ai grijă la proporțiile culorilor. Culoarea se foloseşte doar pe peretele pe care se află oglinda, iar restul elementelor de decor sunt în aceiaşi nuanţă, în timp ce restul elementelor trebuie să fie alb strălucitor.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Foloseşte spațiul pe verticală, cu ajutorul rafturilor decorative sau a dulapurilor pentru depozitare. Orice spațiu disponibil, poate fi folosit cu succes că resursa de depozitare dacă ai o baie mică! Rafturile rabatabile, sertarele pe șine și spațiul de sub chuivetă sunt soluţii pe care le poţi folosi. Ordinea este esenţială. Un spaţiu dezordonat este încărcat şi aglomerat indiferent cât este de mare.

Citeste si: Idei pentru bai mici

Personalizează spațiul dintr-o baie mică cu faianță decorativă sau lămpile de perete! Această idee este utilă de pus în practică în special atunci când mobilierul din baie e alb sau în tonuri neutre.

Utilizează spaţiul din jurul chiuvetei, adaugând un blatul. Locul devine element decorativ şi de depozitare, esenţial într-o baie mică.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply