Idei pentru baie

0

idei exotice pentru baie (3)Câteva idei exotice pentru baie, ușor de pus în practică sunt utile și îți vor stimula imaginația, în măsură în care se potrivesc gusturilor tale.

Folosește cât se poate de des pentru baie piatră naturală. Este cea mai bună alegere, este extrem de durabilă și aplicată corect va menține umiditatea sub control și vei scăpa de mucegaiuri.

Citeste si: Idei mari pentru o baie mica

Încearcă culori exotice pentru baie. Culorile pământului, nuanțele de bej, nude, maro, wenge și arămiu sunt alegeri excelente care vor da eleganță baii și care nu se vor demoda niciodat tocmai pentru că sunt idei exotice pentru baie. În plus sunt culori Feng Shui, pentru că elementele de pământ sunt întotdeauna binevenite în spațiile în care apa este elemntul secundar. Combină aceste culori cu nuanțe de albastru și verde pentru detalii sau accesorii.

Idei exotice pentru baie (2)Materialele naturale trebuie să fie mereu prima alegere. Podelele din piatră naturală, căzile, chiuvetele și lavoarele din marmură sau travertin și decorurile din piatră naturală sunt o foarte bună alegere și aduc  un aer exotic pentru baie.

Citeste si: Amenajarea baii. 3 piese de mobilier cu efect spectaculos

Combinațiile clasice de culori, cum ar fi albul și negrul, sunt ideale pentru decorarea băilor și a altor încăperi din casă, aducând un plus de eleganță și rafinament, dar numai dacă cele doua culori opuse sunt strălucitoare.

Alege piese de faianță și gresie lucioase și cat mai mari. În felul acesta vei produce un decor opulent, chiar dacă luat la bani mărunți este banal.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Speculează la maximum efectele pe care le aduce oglinda din baie. Oglindă din baie îndeplinește două funcții. Una practică și una decorativă. Că să le îmbini în mod plăcut și util pe amândouă trebuie respectate câteva condiții: dimensiunea, formă, la care se adaugă elementele de decor suplimentare ale oglinzilor.
Dimensiunea pentru oglindă din baie este esențială. O oglindă mare o să mărească spațiul, dar trebuie să găsești locul potrivit pentru montarea ei. Oglindă din baie trebuie pusă pe un perete unde funcționalitatea ei să fie maximă. O oglindă formată trei-patru părți neregulate poate fi o alegere bună dacă vrei să aduci o notă exotică într-o baie banală.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply