Idei pentru amenajarea diningului

0

Pentru amenajarea diningului ai de ales, de exemplu, între stilurile modern, industrial, clasic, retro… Dacă nu te poți decide asupra unuia dintre acestea, încearcă registrul eclectic. Important este însă să mergi pe aceeași linie în toată casa, pentru a avea garanția obținerii unui decor unitar.

O parte a produselor din imagine sunt disponibile pe www.next.co.uk la următoarele prețuri, fără taxe de transport: 4.541 lei/masă extensibilă Hardwick, 2.396 lei/buc./scaun Matt Velvet Raspberry, 1.331 lei/bancă Hardwick, 1.063 lei/oglindă Lillian, 534,30 lei/buc./lustră Palais.  

Dacă ești adeptul amenajărilor „cuminți“, un stil modern, orientat spre minimalism, îți va fi pe plac. Astfel, în ceea ce privește zona de luat masa, nu îți rămâne decât să alegi finisaje cât mai simple (vopsea lavabilă în­tr-o nuanță neutră și cât mai deschisă, dacă vrei să obții un interior luminos) și mobilier cu linii nesofisticate. Dacă totuși simți nevoia să personalizezi spațiul, cât mai multe vaze, de forme și culori diferite, pot face diferența. În cazul în care preferi ca amenajarea diningului să fie mai elaborată și nu te poți hotărî asupra unui singur stil, mergi pe mâna eclecticului. Poți combina piese clasice, moderne și retro, de exemplu, însă cel mai bine ar fi ca totul să fie făcut sub îndrumarea unui designer, pentru a nu ajunge la kitsch. Dacă îți place stilul industrial, îl poți aduce în decor cu ajutorul finisajului pereților.

Datorită ferestrelor generoase, interiorul e inundat în lumină naturală. Per ansamblu, amenajarea e foarte luminoasă, grație finisajelor deschise ale pereților și pardoselii. Parchetul este de la Emilgroup (www.emilgroup.it).

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 4/2017.

Foto: Next Home și Emilgroup

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply