Idei de top pentru living

0

Un living amenajat corect va fi cu certitudine un living frumos. Cele sase idei de top pentru living functioneaza mult mai eficient decat pare la prima impresie. Iata care este strategia si care sunt aceste sase idei de top pentru living.

ThinkstockPhotos-179126263

1. Punctul focal al camerei. Este fundamental ca in camera de zi sa existe un punct de interes maxim, acel ceva care sa atraga privirea si sa focalizeze atentia. Poate fi semineul sau un fotoliu special, asezat strategic, o consola clasica intr-un decor modern. un tablou sau un detaliu viu (planta sau acvariu). Rolul acestul element central este de minimiza impactul acestora asupra spatiului ale carui dimensiuni nu vor mai avea importanta, cel putin din punct de vedere.

2. Elimina orice obstacol. Este esential ca traseul dintr-o camera sa fie larg si accesibil. In plus pentru a ajunge la orice colt din camera nu este recomandat sa faci o sursa cu obstacole. Concluzia este simpla. trebuie sa ai un acces simplu si faci in camera de zi, si in orice alta camera din casa, iar obstacolele (piese de mobileir, cabluri sau roice altceva trebuie eliminate).

3. Piesele compacte. Este o buna strategie aceea de a organiza camera de zi pe doua planuri. O zona aerata si libera, si una sociala, iar pentru acest truc cea mai buna cale este reprezentata de piesele de mobilier compacte care permit o buna strategie de amenajare si gruparea tuturor elementelor care definesc camera de zi. Mobilierul modular este o alta buna alegere si o buna cale prin care se poate crea un aranjament care functioneaza in orice situatie si dupa orice nevoie.

Aceste idei de top pentru living sunt unele dintre cele mai buna solutii pentru amenajarea unui living. Toate pot fi aplicata in camera de zi cu beneficii maxime pentru decorul din casa, dar si pentru confortul tau.

Afla si alte idei de top pentru living.

Sursa foto: pixabay.com si thinkstock.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply