Gri si verde in living

0

 

Gri si verde in living. Iata o reteta de culoare foarte potrivita in spatiile mici de la bloc. Nu este greu sa o aplici in livingul tau, iar mai jos iti prezentam toate avantajele pentru care poti sa alegi gri si verde in living.

Citeste si: Idei pentru un living confortabil.

Urmareste partea practica

Murdaria nu este asa de vizibila pe gri. Alege o canapea mare si confortabila cu husa gri sau mov deschis si mixeaza alaturi cateva perne verzi. Acestea din urma pot fi in tonuri diferite. Iti propunem un exercitiu: Stai la o distanta de un metru – doi de canapea si schimba diferite perne in culori diferite. Vei vedea cum toata atmosfera se schimba.

Culori care plac tuturor

Griul si verdele sunt doua culori care plac tuturor. Contrastul placut care se creeaza cand le alaturi este unul care nu se demodeaza, iar aceasta este un alt avantaj, caci nu vei fi nevoit sa faci schimbari in living prea des. Daca alegi tonuri mai tari, atunci ar trebuit ca in restul camerei sa optezi pentru culori neutre, astfel incat livingul sa nu fie alcatuit din toata paleta de culori.

Citeste si: Galben si mov intr-un living clasic.

gri-si-verde1

Echilibrul conteaza

Daca alegi gri si verde in living, atunci mai trebuie sa fii atent la echilibrul dintre cele doua. Urmeaza sfaturile noastre: daca alegi o canapea gri sau mov, atunci opteaza pentru perne verzi si invers. Daca ai doua randuri de perdele si draperii, atunci alege perdele verzi, semitransparente si draperii groase, gri. Vei vedea cat de frumos se filtreaza prin ele.

Citeste si: Un ambient usor de obtinut.

Ce mobila alegi

Si ai optat pentru gri si verde in living. Atunci mobila ta ar trebui sa fie una cat mai deschisa la culoare, astfel incat in living toate culorile alese sa fie unele care sa creeze senzatia de spatiu. Alege piese cat mai usoare si cat mai practice si incapatoare. Vei vedea cat de utile pot fi!

Foto: Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply