Idei pentru un living confortabil

0

Living-confortabil

Iata cateva idei pentru un living confortabil, care contrar asteptarilor pot fi foarte usor de pus in practica. Ideal ar fi sa te gasesti chiar la inceputul amenajarii, insa, sa zicem, ca acestea merg si pe parcurs.

Alege o canapea buna

Care este piesa centrala intr-un living? Ai ghicit, chiar canapeaua. Noi zicem ca pentru un living confortabil ar trebui sa incepi cu canapeaua. Gasesti aici o gramada de idei despre cum sa alegi canapeaua ideala, care sa te tina o viata, indiferent de cat de mare sau mic este spatiul de care dispui. Pe scurt, mergi in magazine (viziteaza cat mai multe ca sa fii sigur ca vei avea parte de o gama larga de produse si preturi), testeaza, masoara si cumpara.

Cum sa ai mai mult spatiu acasa

Un living confortabil inseamna si mai mult spatiu. Cum obtii mai mult spatiu acasa? Iata cateva idei care te-ar putea ajuta, chiar daca locuiesti intr-un apartament mai mic. Nu te inconjura de lucruri inutile si nu face din balconul tau un spatiu pentru depozitare. Uite aici si cateva balcoane care pur si simplu te fac sa visezi la zilele de vara.

Culorile ideale intr-un interior

Culorile joaca un rol important intr-un living confortabil. Multi dintre noi suntem tentati sa alegem albul din prima, dar de ce cand paletarul de culori este atat de larg si ofertant? Vezi aici cum poti sa alegi culorile in casa astfel incat sa nu fii deranjat vizual si in acelasi timp musafirii tai sa ramana cu gura cascata cand iti trec pragul casei.

Ordine si curatenie 

Si, in final, daca vorbim despre un living confortabil, ordinea si curatenia joaca si ele un rol important si nu doar in aceasta camera. Fa curat cate putin in fiecare zi si nu lasa mizeria sa se adune, asa iti va fi mult mai usor. Ai aici cateva trucuri pentru ca curatenia din casa sa ti se para floare la ureche, sau pe acolo.

Foto: Thinkstock.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply