Galben si mov intr-un living clasic

0

galben-si-mov

Galben si mov intr-un living clasic reprezinta o solutie de amenajare reusita pentru oricine isi doreste un strop de culoare acasa. Iti prezentam un exemplu unde cele doua culori se impletesc si nu se anuleaza una pe celalta, ba mai mult, au proprietatea de a scoate in evidenta piesele cheie de mobilier.

Citeste si: 10 trucuri pentru camera de zi.

Piesele clasice de mobilier, precum cele din imagine sunt foarte la moda. De fapt, putem spune despre ele ca nu se vor demoda niciodata. Obiectele din imagine nu fac parte din setul clasic de mobila si totusi arata atat de bine impreuna. Important intr-o astfel de amenajare este sa stii sa imbini piesele de mobilier proportional, astfel incat fiecare sa isi pastreze personalitatea.

Citeste si: Mix de clasic si modern pentru camera de zi.

Galben si mov intr-un living clasic.  Un rol important aici il are fundalul pe care s-a construit intrega amenajare. Vorbim de un perete peste care a fost aplicat un tapet din matase, cu model discret, intr-un bej foarte placut si cald. Apoi mai sunt covorul si draperiile si ele in tonuri apropiate de bej. Vorbim de fapt, despre textile, in acest caz ele alcatuiesc fundalul amenajarii, contribuind in acelasi timp la scoaterea in evidenta a mobilei.

Accesoriile si decoratiunile sunt si ele discrete. Cele doua lampi, candelabrul absolut spectaculos si micile obiecte de pe masa de cafea sunt de ajuns pentru ca aceasta amenajare sa traiasca.

Citeste si: Cum decorezi cu maro.

Reteta de culoare? Asa cum spunem la inceput combinatia de galben, mov si bej poate sa fie perfecta intr-un living clasic. Sfatul nostru este sa studiati bine imagine si sa vedeti cum cele trei culori reusesc sa aduca caldura si atmosfera in casa.

Foto: Thinkstock.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply