Idei de amplasare a unui semineu

0

O data cu terminarea muncii stresante si obositoare de construire si finisare a casei tale, vine vremea decorarii acesteia. Nu multi oameni au cunostinte in materie de design si chiar un numar mic au talent in ceea ce priveste planificarea si executarea decorarii finale a locuintei. Astfel ne gasim de multe ori cautand inspiratie in reviste de specialitate ori din diferite resurse online.

Daca aproape de fiecare data alegerea design-ului bucatariei revine jumatatii frumoase a familiei, unde majoritatea barbatilor nu isi vor petrece prea mult timp, cu living-ul este alta poveste. Desi de multe ori se ajunge la un compromis in ceea ce priveste mobila si diferitele accesorii care completeaza aceasta incapere, cand vine vorba de sistemul de incalzire al locuintei, barbatii isi asuma cu bucurie responsabilitatea alegerii celei mai bune optiuni. Acestia ajung deseori la concluzia ca semineul este cea mai buna varianta de incalzire care sa dea si randament termic precum si stil camerei unde iti petreci cel mai mult timp.

In functie de preferinte si de nevoi, aceste seminee sunt de cele mai multe ori amplasate in living, care reprezinta deseori punctul central al casei. Fiind pozitionat in aceasta incapere, el poate raspandi caldura chiar mai departe de peretii camerei de zi, daca se opteaza pentru un sistem de distributie prin radiatoare sau tubulaturi izolate. Vorbim aici de semineele tip centrala sau despre semineele cu distributie a aerului cald prin tuburi izolate termic.

O alta optiune o reprezinta semineul din birou sau biblioteca. Putine lucruri sunt mai placute decat sa stai sa citesti sau sa lucrezi la sunetul lemnelor care trosnesc in foc, sa simti mirosul acestora si sa te bucuri de culoarea focului care se vede prin sticla semineului.

Cea mai flexibila varianta din punct de vedere al amplasamentului este semineul pe bioetanol, care nu emana fum sau miros. Acesta poate fi astfel montat in orice incapere, chiar si baie, dormitor sau, depinzand de model, in gradina sau terasa. Chiar daca are multe avantaje cand ne uitam la functionalitate si design, trebuie sa mentionam si faptul ca semineul pe bioetanol nu poate sa incalzeasca un spatiu, el nefiind construit pentru randament, ci mai degraba pentru designul lui atragator.

Daca inca nu te-am convins, intra pe site-ul nostru www.semineesibiu.ro si inspira-te din sutele de modele de seminee construite de firma noastra in ultimii 20 de ani. Seminee Sibiu comercializeaza o gama larga de focare semineu, termofocare, sobe si cosuri de fum, sticla semineu si multe alte accesorii. Intra acum si alege-ti semineul mult visat!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply