Idei de amenajare interioară: Unde și de ce să amplasezi o canapea extensibilă de 3 locuri

0

canapea extensibila

Canapelele sunt piese de mobilier care nu lipsesc din nicio locuință, indiferent că vorbim de un apartament modest sau o casă luxoasă, adoptând un stil clasic sau modern. De le celebra canapea extensibilă de 3 locuri Chesterfield la canapele cu design nordic, asemenea piese de mobilier sunt „vedeta” spațiilor amenajate strategic, cu mult bun-gust și un deosebit simț atât al esteticului, cât și al pragmatismului. În ceea ce privește stilul scandinav, specialiștii de la Alberta Casa – unul dintre cele mai populare magazine online de mobilă din lemn masiv și canapele – recomandă canapeaua extensibilă de 3 locuri Stockholm.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest model, precum și despre modelul Chesterfield sau alte tipuri de canapea extensibila 3 locuri, intră pe site-ul furnizorului și descoperă confortul suprem și eleganța desăvârșită marca Alberta Casa! Înainte de asta, însă, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva idei de amenajare pentru a amplasa cu succes o canapea extensibilă de 3 locuri în locuința ta.

Canapea extensibilă 3 locuri amplasată în inima casei

Fii sincer(ă)! Atunci când te gândești la o canapea extensibilă cu 3 locuri, care este prima imagine ce îți vine în gând? Cel mai probabil tabloul din mintea ta arată astfel: o sofa confortabilă amplasată în mijlocul livingului, care este inima casei tale, înconjurată de două fotolii la fel de confortabile, în fața cărora se afla o măsuță de cafea așezată pe un covoraș pufos în culori neutre, asortat cu restul decorului. Iar tabloul imaginat de tine cu siguranță nu se oprește aici. Avantajul unei canapele extensibile cu 3 locuri amplasate în living constă în faptul că poți oricând să o transformi într-un pat spațios, astfel încât tu și partenerul tău sau prietenii tăi să vă bucurați de o seară de film cât mai relaxantă.

Canapea extensibilă 3 locuri pentru camera de oaspeți

Cu siguranță și tu te-ai aflat în situația în care te-ai trezit la ușă cu musafiri-surpriză și, în loc să te bucuri, te-ai panicat cu gândul la faptul că nu vei avea unde să îi cazezi peste noapte. Ei bine, în această situație o canapea extensibilă pentru 3 persoane te va scoate din impas instantaneu. Astfel, bunicii veniți în vizită, spre exemplu, pot dormi împreună cu nepoțelul lor în camera de oaspeți. În plus, o astfel de canapea care înlocuiește cu succes un pat generos te va ajuta să economisești spațiu pe timpul zilei, astfel încât poți folosi camera de oaspeți și drept cameră de lucru (home office).

Canapea extensibilă 3 locuri montată în dormitorul matrimonial

În cazul în care îți dorești un pat mai mare în dormitor, dar amplasarea acestuia ar însemna să sacrifici o mare parte din spațiul disponibil, iar accesul pe timpul zilei în cameră să-ți fie îngreunat, atunci poți opta, de asemenea, pentru o astfel de canapea. Tu și partenerul tău veți avea parte de un somn liniștit, tot ceea ce trebuie să faceți fiind extinderea canapelei pe timpul nopții.

 

 

Sursa: Advertising Iagency

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply