Harti pe peretii din casa

0

Cred cu tarie că amenajarea unui interior  trebuie să țină cont de stilul și de personalitatea celor care locuiesc în casa respectivă. Pe de altă parte există o sumă de reguli și principii care stau la baza amenajărilor interioare, iar peste toate acestea vin ideile punctuale cu detalii legate de amenajarea din casă. În această ultimă categorie vine și ideea/îndemnul/soluția de a pune hărți pe pereții din casă.

 hărți pe pereți

Unii vor spune că a avea o hartă în camera de zi sau în hol sau, de ce nu în bucătărie, este ca scoală. Alții vor vedea valoarea estetică și vor alege doar soluțiile foarte rafinate și stilizate. Eu cred că idea de a agăța hărți pe pereții din casă este extrem de decorativă, umple și colorează pereții și dă idei.

O hartă pe pereții din casă are marele dar de a putea fi așezată oriunde. Merge foarte bine pe oricare din pereții din casă. Poate să fie stilizată, fotografie sau o adevărată opera de artă în sine. Poate sta liberă sau poate să fie sub sticlă, mai ales dacă este un obiect valoros în sine. Te poate îndemna la visare și la planuri de călătorie. Poti pune stegulețe în locurile pe care le-ai atins cu propriile tale picioare sau poți pune stegulețe pe locurile pe care vrei să le vezi.

hărți pe pereți

În locul unor sabloane decorative care să ne umple pereții numai ca să fie ceva agățat pe pereții din casă, soluția hărți pe pereți este una excelentă, elegantă, practică care nu dă greș niciodată. În plus se adaptează perfect oricărui decor și pentru toate stilulrile de amenajaje, pentru că se poate spune că există o hartă potrivită pentru oricare decor.

Dacă te-am convins că soluția hărți pe pereți este una potrivită, atunci caută locul potrivit și pune la tine în casă, hărți pe pereți.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply