Grupaje magice la tot pasul

0

Atmosfera sărbătorilor de iarnă, desprinsă din povești și adusă în prezent prin intervenții estetice, merită întreținută decorativ nu doar în jurul bradului, ci în întreaga casă. Plasează sporadic compoziții șic.

Foto: Mobexpert
Foto: Mobexpert

Asocieri inedite Pentru un efect original, expune globuri colorate în recipiente mari din sticlă transparentă. Fotoliul Isabel se găsește la Mobexpert și costă 2.157 lei.

Foto: Mobexpert
Foto: Mobexpert

Figuri simpatice O idee interesantă de a genera diversitate este aceea de a apela la noi motive din aceeași arie tematică. Pernele Holiday Deer si Snow Flake (L 50 x l 50 cm) costă 120 lei/buc. la Mobexpert.

Foto: My House
Foto: My House

la unison Dacă ai posibilitatea, alege un set pentru ceai asortat cu serviciul pentru masă sau din aceeași colecție. În acest fel obții un aranjament coerent în orice moment al sărbătorilor. Ceainicul din colecția Noël, brand Faïencerie de Gien, costă 704 lei în magazinul La Maison.

Foto: My House
Foto: My House

Globuri la farfurie Obții imediat un decor fresh prin mici intervenții ingenioase. De exemplu, pentru măsuța de cafea din living pregătește un bol metalic pe care să îl umpli cu globuri pictate și crenguțe de brad. Piesele din imagine, brand Rosenthal Hutschenreuther, sunt disponibile prin magazinul My House. Prețul unui glob este 62 lei.

Foto: My House
Foto: My House

Display ingenios Alătură elemente naturale brute unor decorațiuni rafinate. O crenguță de copac devine suportul perfect al detaliilor prețioase, precum clopoțeii din porțelan realizați de designerul Ole Winther în ediție limitată pentru brandul Rosenthal Hutschenreuther. Preț: 62 lei/buc., la magazinul My House.

Foto: My House
Foto: My House

Cutii și cutiuțe cu comori Subliniază abundența specifică sărbătorilor de iarnă prin trucuri decorative. Poți umple cutii mici din lemn cu conuri și ghirlande de brad, pentru ca apoi să așezi decorațiuni de sezon printre acestea. Globurile și piesele discrete din ceramică fină sunt în topul preferințelor. Modelele realizate de Ole Winther pentru brandul Rosenthal Hutschenreuther au 6 cm și costă 62 lei/buc. la magazinul My House.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply