Ghetuţe de mohair

0

Elena Băjănaru, București
Stimată redacţie,
mulţumesc pentru efortul depus pentru noi, cititorii, și celor ce trimit ideile din care eu am învăţat și aflat foarte multe. La rândul meu, vreau să- mi exprim ideile.
Mă ocup mult cu lucrul de mână, de la cusut goblen, la croșetat obiecte vestimentare, cuverturi, perne fantezie etc. La început am făcut din pasiune, apoi am început să primesc comenzi, care îmi aduc un bănut. Aici vă arăt cum lucrez căciuli pentru copii și ghetute din mohair, la care se lipesc tălpi. Se pot purta și pe stradă, fiind călduroase și comode. Dacă le decorăm cu floricele, frumusetea lor sporește. Mie îmi place să combin câte două culori care merg bine împreună.
Folosesc pentru realizarea lor diverse fire colorate de mohair care îmi rămân de la proiecte mai mari sau pe care le cumpăr la promotie din magazinele de specialitate.
Fiica mea, ca și mine, iubește lucrul de mână, dar și pictura în timpul liber.
Ea decorează sticle și borcane cu forme mai deosebite, pe care le folosește ca vaze pentru flori, ori le oferă în dar cunoscutilor. A realizat câteva și pentru 1 și 8 martie și astfel a economisit banii de cadouri, dar a și oferit un cadou personalizat, unicat. Au fost foarte apreciate. Sticlele îmbrăcate le decorează fie cu flori, fie cu decoratiuni din fructe tot croșetate. Se lucrează ușor dacă o faci din pasiune, iar ideile pot fi infinite.
Multumesc pentru inspiratia oferită la fiecare rubrică. Tuturor le doresc sănătate multă!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply