Fulare scurte cu floricele croşetate

0
Nicoletta Hustiuc
Nicoletta Huştiuc, loc. Cugir, jud. Alba
Dragi cititori practici,
Vă povestesc despre o combinaţie foarte interesantă, respectiv fulare scurte însoţite de flori croşetate. Am încercat să armonizez bine culorile. Modelul l-am luat de pe tutorialele de pe youtube, care explică foarte bine, deşi în
limba engleză, dar nu este nici un impediment, mai ales în zilele noastre. Şi cum în zilele acestea copiii stau mult la televizor şi la calculator căutând pe internet, ne rămâne timp şi voie bună pentru a începe lucrul. Iniţial am croşetat florile, pe care le-am finalizat ca broşe adăugându-le în mijloc câte o mărgea de culoarea viitoarei eşarfe fular sau de alta culoare, pentru a iei în evidenţă. Pentru a obţine o broşă am cusut,  cu aceeaşi aţă cu care am croşetat, de un ac de siguranţă în funcţie de dimensiunea florii.
Apoi am început fularul, pe care dacă sunteţi hotărâte să îl şi faceţi cadou, vă asigur că îl puteţi termina într-o zi sau chiar dacă vă faceţi timp şi măcar seara vă rezervaţi 2-3 ore, pentru a lucra fără grabă. Aveţi nevoie de aţă bună, din experienţă vă spun că cu aţă nouă se lucrează şi mai frumos şi mai uşor decât cu aţă din foste hainuţe desfăcute. Aşa că nu vă rămâne decât să alegeţi culoarea preferată sau culoarea ce doriţi să o oferiţi şi spor la treabă. Nu uitaţi de un ceai cald alături, pentru a face mici pauze. Spor la lucru!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply