Flori de toamna care rezista la frig

0

Am făcut o lista cu cele mai iubite flori de toamnă şi acum o completam cu o nouă serie cu flori de toamnă care rezistă la frig. Toate aceste flori de toamnă care rezistă la frig sunt foarte colorate, şi îşi pot înfrumuseța grădină până târziu la finele lui noiembrie. Toate aceste flori de toamnă care rezistă la frig, pare că iubesc iarna, iar singurul lor scop este sa prinda proaspete, colorate şi frumoase, prima ninsoare…

Crizanteme sunt cap de listă. Colorate în toate culorile toamnei de la galben, alb sau violet, pînă la roşu şi crizantemele rămân înflorite până toamnă târziu. Trebuie udate periodic, dar numai în zilele cade.

Citeste si: Totul despre ghivecele pentru plante

flori de toamnă care rezistă la frig (3)Crini de toamnă. Flori încântătoare, care adaugă un plus de culoare în grădină ta, crinii de toamnă iubesc zonele umbroase și sunt ușor de întreținut. Infloresc dupa mijlocul lui septembrie şi raman frumosi pana la finele lui octombrie.

Anemone. Aceste flori delicate iubesc frigul, acesta fiind şi motivul pentru care înfloresc când alte flori sunt deja trecute. Frunzele se asemăna cu cele ale arțarului, iar florile sunt roz, mov sau albe. Delicate doar în aparenţă, pot face faţă vânturilor reci şi raman proaspete şi vesele pana la mijlocul lui octombrie sau chiar mai mult daca toamna este caldă.

flori de toamnă care rezistă la frig (2)Citeste si: Plantele din casa toamna

Dalii. Lungi şi robuste, daliile sunt disponibile într-o gamă  variată de culori: roz, roșu, mov, galben, portocaliu. Originară din Mexic, plantă se adaptează cu succes la condițiile climatice. Dalia trebuie amplasată în locuri însorite și este bine să fie udată zilnic. Este foarte rezistentă şi face faţă nopţilor mar reci şi ploilor lungi de toamnă.

Crăițe. Planta se cultivă ușor și nu are pretenții față de sol. Crăiţele trebuie cultivate în grădină într-un loc însorit. Florile au nuanțe de galben, roșu și portocaliu. Tulpina mică şi rezistentă le ajută să facă faţă zilelor mai reci de toamnă.

Citeste si: Plante care rezista la frig

Gladiole. Considerate florile aventurierilor, gladiolele sunt originare din Africa de Sud. În funcție de soi, înălțimea să variază între 50 și 100 cm și preferă locuri însorite și nisipoase.

Aceasta a fost lista noastră cu flori de toamnă care rezistă la frig.

Sursa foto:  FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply