Feeria unui eveniment de neuitat

0

Feeria unui eveniment de neuitat –

 Foto: oksana_nazarchuk, hemul75/iStockphoto, firmele citate

Alătură brazi din specii diferite, decorați în maniere aparte, pentru a da contextului un plus de originalitate. Folosește o culoare comună pentru armonizarea decorului.

Sărbătorile de iarnă sunt un pretext perfect pentru o redecorare amplă. Folosește această ocazie pentru a-ți pune în valoare imaginația, căci de Crăciun fantezia trebuie să se regăsească în tot ce te înconjoară. Mizează pe decorațiuni bogate și alătură-le în grupaje Artistice. Atunci când există elemente decorative din abundență, este bine să echilibrezi contextul prin combinații cromatice specifice momentului, dar fără stridențe. Combină două nuanțe, dintre care una poate fi strălucitoare, iar cealaltă pudrată. Nu uita de texturile Călduroase, care să te îmbie să savurezi fiecare clipă a vacanței de iarnă. Sărbătorile vin, cu mult stil, în casa ta!

Look actual – Decorațiune din licheni urbani. L 30 x h 40 cm Preț la cerere www.gr-v.com

Pentru clipe tihnite – Scaun cu structură din lemn masiv de arbore de cauciuc, brand Mis en Demeure.
L 46 x l 40 x h 68 cm 3.468 lei.  La Maison

De sezon – Bile decorative, din sticlă, brand House Doctor. Diametru 12 cm 28 lei/buc. Design&After

O, brad frumos!  Piesă decorativă din colecția Christmas, brand House Doctor. Diametru 16 x h 40 cm 162 lei Design&After

Tușe elegante –  Suporturi din sticlă, pentru lumânări, brand Mis en Demeure. Diametru 12 x h 15 cm 138 lei/buc. La Maison

Străluciri de vis – Masă Larna, din metal și sticlă. L 122 x l 77 x h 49 cm 975 lei Mobexpert

Arome suave – Lumânări Yankee Land Large Jar, cu 190 ore de ardere. 124,90 lei/buc. Yankee Land

Plus de căldură – Șemineu Montreal, cu tehnologie OptiFlame și cu două trepte de încălzire (2×900 W/h). L 125 x l 30 x h 107 cm.
4.782 lei
Mobexpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply