Farmecul florilor de hârtie II

0
Arhiva personală
Dragi cititori, continuăm articolul început aici.
Deşi a folosit de-a lungul timpului mărgele din sticlă şi chiar din plastic, în prezent Viorica s-a orientat către cristalele cehe, mai elegante şi mai plăcut colorate. „Toate colierele sunt unicate, deoarece nu mă inspir de nicăieri, fiindcă nu-mi place să fac asta. Mi s-a întâmplat de mai multe ori, ca la ora 21:00 să-mi vină inspiraţia, să mă duc în debara, să-mi iau mărgelele şi să mă apuc să lucrez…” recunoaşte ea zâmbind.
În trecut a participat la un singur târg de profil, dar şi-a dat seama că timpul nu îi va permite să realizeze cantităţile necesare pentru astfel de evenimente, renunţând. Deşi i s-a propus să caute un colaborator, Viorica preferă pentru o perioadă să-şi lase amprenta artistică asupra fiecarei creaţii, această îndeletnicire născută din pasiune oferindu-i şi relaxarea dorită. Pe viitor, se gândeşte să-şi extindă activitatea, dezvoltând o ofertă completă pentru nunţi şi botezuri, cu buchete, lumânări sau aranjamente de masă din hârtie, care vor putea fi cumpărate sau închiriate, după cum vrea clientul.
Toate colierele realizate sunt unicate
Arhiva personală
În primele luni ale anului 2017 urmează să lanseze şi o colecţie de perne decorative. Toate aceste frumoase creaţii unicat pot fi comandate şi online, de pe pagina de facebook „Handmade by Vio” sau de pe breslo, la adresa www.breslo.ro/viopaicu. Aşadar dacă doriţi să vă bucuraţi ochii cu nişte creaţii deosebite, accesaţi paginile menţionate. Buchetele şi colierele de acest fel pot fi un cadou perfect de marţişor.
Multă inspiraţie să aveţi!
 
Foto: www.cristiniculescu.com
Text: Cristi Niculescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply