Eşarfă pictată şi cutie pentru darurile de nuntă

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Filofteia Mateescu, Vâlcea, jud. Vâlcea
Dragă redacţie,
Mi-am pictat câteva eşarfe cu flori simple, sunt practice şi la modă.
Pentru eşarfe am comandat online vopsele speciale pentru textile. Eşarfa am aşezat-o pe un suport din placaj şi am desenat, cu un marker pentru textile, conturul florilor. După aceea, cu o pensulă am aplicat vopseaua nediluată, aşa cum era ea în tub. Apoi am lăsat eşarfa la uscat până a două zi, când am călcat-o bine pe dos, vreo cinci minute, pentru fixarea culorilor. Textilele pictate se spală la temperatura de cel mult 40 de grade Celsius şi, preferabil, manual.
Am confecţionat şi o cutie de nuntă pentru plicurile cu daruri. Cutia a mers la o nuntă de argint din familia noastră şi toată lumea a fost încântată de ea.
Cutia pentru plicuri am ales-o dintr-o grămadă de cutii ce le aveam pe la ţară, de la diverse aparate electrocasnice. Am căutat s-o îmbrac într-o culoare de toamnă, maro, pentru că aceasta a fost dorinţa mirilor. Pentru a lipi materialul pe cutie am folosit adeziv pentru textile, cumpărat odată cu vopselele. Am aplicat şi câteva flori mari, mov (culoarea preferată a miresei), confecţionate tot manual, din petale cumpărate. Apoi am făcut fanta pentru plicuri. Succes!
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply