Dulapul cu sertare. O piesa de rezistenta

0

Dulapul cu sertare sau clasica comoda este una dintre cele mai populare piese de mobilier. Dulapul cu sertare este un clasic in materie de mobila care are un potential urias de reinventare si adaptare.

dulapul cu sertare

Dulapul cu sertare este una dintre cele mai versatile piese de mobiler fiind gasita in camera de zi, in bucatarie, in baie, dar si in dormitor si in hol. Practic, dulapul cu sertare isi gaseste loc oriunde in casa, nu este niciodata in plus, este perfect integrat oricarui decor, este tolerat si integrat de toate stilurile de decoratiuni si daca nu are o mie de fete, atunci are cu certitudine sute de variante.

dulapul cu sertareDulapul cu sertare poate sa fie inalt si ingust, prevazut cu o multime de sertare in partea de sus sau poate fi scund si lat cu sertare de o parte si de alta. Poate sa fie mare si sa se intinda pe lungimea unui perete intreg sau poate sa fie suficient de mic, incat sa tina loc de noptiera, poate sa fie atat de incapator incat sa cuprinda hainele pentru un intreg sezon sau foarte mic.

Dulapul cu sertare poate sa fie asezat direct pe podea sau urcat pe picioare de caprioara, poate sa fie in stil baroc sau clasic, poate sa fie minimalist sau in stil rococo sau gotic, poate sa fie din lemn, din metal sau poate sa fie realizat din materiale moderne cum este palul melaminat.

Citeste si: Canapele minimaliste, esenta neutralitatii

Dulapul cu sertare vine cu avantaje ce decurg din versatilitatea sa

dulapul cu sertare

Poate sa fie mutat usor dintr-o incapere in alta si ofera loc suplimentar pentru depozitare la partea sa superioare.

In ceea ce priveste scopurile pe care le are dulapul cu sertare acestea sunt date imediat de natura camerei in care se afla.

In dormitor o sa fie depozit de haine si maruntisuri, in camera de zi poate sa fie loc pentru tot felul de lucruri mici, dar si spatiu suplimentar de depozitare a aparaturii audio video, compartimentarea putand include spatii pentru televizor sau alte obiecte de decor si poate sa fie locul ideal pentru vesela sau haine. Poate sa fie o prelungire a masutei de cafea, poate sa fie noptiera in domitor sau depozit de jucarii si biblioteca in camera copilului.

Citeste si: Accente de decor cu mobila stil baroc

Dulapul cu sertare este una din piesele de rezistenta in camera de zi. Se poate aseza oriunde. Sta bine in dreptul ferestrelor, sta foarte bine in spatele canapelei sau lipit de un perete. Dulapul cu sertare, mai ales daca este o piesa frumoasa este unul din obiectele de mobilier care pot sa defineasca o camera.

Citeste si: Comode si bufeturi

In hol reprezinta o piesa excelenta de depozitat si un element care da personalitate incaperii.

Dulapul cu sertare a cucerit si baia si bucataria, in aceste incaperi fiind mai nou intrat dar in prezent nelipist.

Sursa foto: hepta.ro / ©Photographee.eu /Fotolia /

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply