Duetul alb-roșu, în interpretare romantică

0

Alegerea unei tematici vintage-romantice pentru decorul mesei festive este cât se poate de inspirată. Motivele și culorile tradiționale imprimă căldură obiectelor ceramice. Alternează grafica hibernală bicoloră cu griuri pudrate, pentru a obține armonie estetică și echilibru.

Foto: Green Gate
Foto: Green Gate

Picnic pe verandă în orice clipă
Cu un strop de imaginație poți organiza oricând astfel de momente. Tot ce îți trebuie sunt accesoriile potrivite: termos – 45 lei, 
bol – 28 lei, pernă decorativă – 65 lei, brand Green Gate, din oferta Scala Design.

Foto: Green Gate
Foto: Green Gate

La vedere
Corpul suplu din lemn natur este perfect pentru expunerea pieselor ceramice în bucătărie. Pe baza duetului cromatic consacrat, jonglează cu grafica și etalează boluri și căni precum cele din imagine. Cană – 38 lei, bol supă – 34 lei, disponibile prin Scala Design.

Foto: Green Gate
Foto: Green Gate

Au început pregătirile!
Pregătirea mesei de Crăciun reprezintă un ritual în sine, așa că include în demersul decorativ și obiecte destinate acestui moment. Dacă vrei să accentuezi piesele ceramice festive, apelează la niște rafturi albe, suple, al căror design discret se pierde în suprafața peretelui. Completează rafturile din bucătărie cu crenguțe de brad proaspete sau cu lumânări de sezon, pentru un aspect inedit. Șorțul, brand Green Gate, costă 48 lei 
la Scala Design, o cană pentru apă – 32 lei, iar un pahar din sticlă – între 34-38 lei.

Foto: Green Gate
Foto: Green Gate

Detalii inspirate
Folosește-te de obiectele banale din jurul tău pentru a aduce un aer proaspăt verandei. Borcane vechi din sticlă și coșuri din răchită pot fi oricând umplute cu conuri de brad sau ghirlande verzi. Completează cu lumânări și mici figurine de sezon, pentru a finisa cu delicatețe și rafinament întregul demers.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply