Dormitor cu personalitate

0

Un dormitor cu personalitate este o cameră specială, intimă, plăcută și adaptată stilului tău de viață. Un dormitor cu personalitate nu ține cont de recomandările din reviste ci de pasiunile, bucuriile și personalitatea celor care-l folosesc.

ethan Allen  breezypoint_bedroom_room

Felul în care alegi să-ți decorezi spațiul personal te reprezintă, iar pentru a crea un ambient în care să te regăsești este nevoie de o cromatică armonioasă. Pe lângă mobilier, coloristica este dată în mare parte de pereții încăperii, pe care îi poți decora cu tapet sau cu vopsea lavabila sau și cu tapet și cu vopsea. Fiecare elemnt în parte contribuie la realizarea unui dormitor cu personalitate

Tapetul este opulent dar vopseaua îți oferă o libertate uriașa de expresie. Te poți jucă după bunul plac cu orice culoare din spectrul cromatic și poți aborda relativ ușor combinații diferite. Nu omite imaginea excepțională pe care o oferă tapetul combinat cu vopsea. Peretele pe care se află patul este ideal, mereu pentru a fi acoperit cu tapet. Alege modele impresionante, opulente și sofisticate, indiferent de personalitatea ta.

Dacă ești o fire romantică renunță la rozul tradițional și alege o nuanța caldă de piersic-coral sau un albastru delicat. O astfel de culoare de vopsea lavabila pe pereții din cameră ta, completată cu texturi în același ton, cu accente metalice la care adaugi puțin alb cremos și o nuanța blândă de gri, va reflecta perfect o amenajarea unui dormitor cu personalitate.

În mod special trebuie spus că atunci când vine vorba despre amenajări interioare, albastrul devine culoarea ideală pentru dormitor. Așa că alege o vopsea lavabila de interior albă, cu un strop de gri.  Decorul va schimba și transforma dormitorul. Completează cu diverse tonuri de albastru pentru decorațiuni, câteva nuanțe de accent și modele care să vina în contrast: albastru ultramarin combinat cu alb și o nuanța pală de piersica. Vei avea un decor sofisticat și sobru, dar placut și intim.

Cei mai mulți oameni au rețineri atunci când vine vorba de culori intense, sau tonuri închise. Practic, lucrurile stau altfel: culorile închise fac că pereții să pară că se află într-o perspectivă mai îndepărtată decât sunt de fapt și măresc spațiul. Culorile intense, inclusiv negrul este bun pentru un perete într-o ameră mică și se combină foarte bine cu tonuri de roșu, cu accente metalice argintii sau auurii și generează o imagine impresionantă.

Secretul unie amenajări care folosește tonuri închise constă în contrabalansarea nuanței închise cu mult alb strălucitor, pentru a oferi ochiului senzația de odihnă. Iar dacă completezi totul cu o superbă culoare de accent vei obține o cameră extrem de confortabilă, în loc de o încăpere care creează senzația de claustrare.

Dacă vrei ceva special pentru a-ți transforma domitorul alege un melanj de nuanțe neutre precum albul, fildeșul sau griul, cu tonuri delicate de negru și auriu ce reies din texturile fine, dar în același timp pretențioase.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply