DIY: Decoratiuni de exterior

0

Casa este împodobită de Crăciun, dar nici gradina, terasa nu trebuie să rămână mai prejos, așa ca avem câteva idei simple pentru decorațiuni de  exterior. Mai mult, aceste decorațiuni de exterior le poți face singură, iar valoarea lor va fi cu atât mai mare.

decorațiuni de exterior (2)

decorațiuni de exterior (1)Prima idee pentru decorațiuni de exterior. Ai nevoie de un butuc de lemn (sau mai mulți), cu o parte teșită și una de o bucată de lemn pentru traforaj sau carton gros, lipici, capse pentru lemn, o bucată de material roșu, resturi de material roșu, puțină îndemânare și imaginație, plus chef de briccolaj pentru a face decorațiuni de exterior inspirate.

Ce urmeză este simplu și evident. Taie urechile și coarnele renului, fixează-le, lipește nasul, desenează ochi și gura, adaugă puțin păr, așează-i organizat într-un grup, dacă faci mai mulți, nu uita să le pui un fular la gât, sau fundițe roșii și gata.

Citeste si: O idee simpla pentru Craciun

decorațiuni de exterior (1) - CopyA doua idee pentru decorațiuni de exterior. Lădița cu lumânări. Trebuie să-i găsești un loc ferit, dar fiind afară le poți lăsa să ardă în voie în seara de Ajun de Căciun, cel puțin. Ai nevoie de un vas vechi de metal – pentru siguranță, nisip, lumânări groase și colorate (roșu, cel mai bine).

Vopșește vasul, dacă este nevoie, adaugă o fundiță și gata. Vei avea decorațiuni de exterior frumoase și vesele.

Citeste si: Decoratiuni din conuri de brad

decorațiuni de exterior (3) - CopyA treia idee pentru decorațiuni de exterior. Renii cu fes sunt mai greu de realizat dar merită efortul mai ales că-i poți folosi mai mulți ani la rînd. Fă un tipar pe hârtie, apoi cu îndemânare și răbdare taie-i folosind lemn pentru traforaj.

decorațiuni de exterior (5) - Copy - CopyVopsește-i apoi pune-le pe cap fesuri colorate. Avantajul este că îi poți face cât vrei tu de mari, de diferite dimensiuni și-i poți așeza în orice loc vrei de pe terasă sau din gradină. Nu-i foarte ușor, dar merită efortul.

Citeste si: Decor de iarna in casa

În loc de final închidem lista cu idei de decorațiuni pentru exterior cu îndemnul de a agăța. Agață cadouri, inimioare și șosete prin toate locurile exterioare casei. Le poți face simplu din resturi de materiale, din hârtie sau din combinând hârtia cu resturile de material.

Ideile și provocările le găsești în imaginile din acest articol.

Sursa foto: ©JeanetteDietl-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply