Rețeta unui dining colorat

0

Dacă ești o fire expansivă, mereu cu zâmbetul pe buze, mai mult ca sigur simți nevoia să te înconjori de lucruri care emană energie, optimism și voie bună. Nu face excepție nici decorul casei, așa că amenajarea trebuie să fie pe măsura personalității tale, iar un dining colorat cu siguranță îți va fi pe plac.

Pentru unitatea decorului au fost alese tapet și draperii din aceeași colecție. Tapetul costă 299 lei/rolă (L 1.000 x l 53 cm), iar țesătura – 140 lei/ml (lățime 280 cm), la magazinul Linea Oro Class.

În ajutor îți vin textilele, astfel că, pentru a pune în valoare efectiv zona mesei, poți alege o față de masă în culoarea preferată. Dacă este una aprinsă, atunci ar fi bine să optezi pentru scaune într-o nuanță neutră, pe care să le accesorizezi cu pernuțe în culoarea feței de masă.

Pentru pereți și zona ferestrei (în caz că diningul este amplasat în apropierea unei suprafețe vitrate) alege un tapet și o perdea/draperie cu pattern tematic discret (fructe, de exemplu), respectând nuanța feței de masă. Dacă nu îți surâde ideea de a acoperi masa, poți pune accentul pe această zonă cu ajutorul unor scaune colorate, cu pattern și al unui covor din aceeași gamă cromatică. Alege scaune tapițate, pentru un plus de eleganță. Vei obține un dining colorat încărcat de energie și dinamism.

La ferestre s-au montat niște storuri romane aparte, realizate din in. Materialul face parte din colecția Rufolo & Torca, brand Designers Guild, și costă 835 lei/ml la magazinul La Maison.

Foto: Linea Oro Class, Designers Guild

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 3/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply