Dining nordic, ce invită la mese prelungite în familie

0

Atunci când iei masa într-un loc care atrage prin design, preparatele parcă sunt savurate cu și mai mare plăcere, iar clipele petrecute acolo vrei să dureze la infinit. Ce-ar fi să ne amenajăm un astfel de loc, un dining nordic, de care să ne bucurăm împreună cu cei dragi?

Riviera Maison

Masa este accesorizată cu suporturi de lumânări aurii de diverse dimensiuni. Prețul acestora pornește de la 74 lei/buc. (fără taxe de transport) pe site-ul https://rivieramaison.com.

Îți sugerăm o masă cu linii drepte, cu blat din lemn, câteva scaune în culori diferite, pentru a da diversitate decorului, și o vitrină din lemn, unde să păstrezi la îndemână vesela și tacâmurile. Pentru a scoate în evidență prezența mesei, poți amplasa deasupra ei unul, două sau chiar mai multe corpuri de iluminat. Cu cât mai multe, cu atât impactul va fi mai puternic! Dacă îți place și stilul industrial, o alegere inspirată o reprezintă corpurile de iluminat metalice, ce aduc aminte de halele de demult. Finisează pardoseala cu vopsea epoxidică, un finisaj ce se remarcă prin rezistență la uzură și abraziune. În ceea ce privește pereții, vopsește-i într-o culoare neutră, mai deschisă în comparație cu pardoseala. Acum, că am dus aproape de sfârșit scopul nostru, acela al obținerii unui dining nordic, să nu uităm de detalii, elemente care de cele mai multe ori fac diferența. Astfel, plantelor le poate fi alocat un rol important. Pentru un efect spectaculos, alege una cățărătoare și montează în plafon o structură metalică sau din lemn pe care să își poată etala frumusețea.

dining scandinav

Majoritatea produselor aparțin brandului Rivièra Maison. Masa este model The Maxwell și costă 9.290 lei (fără taxe de transport) pe https://rivieramaison.com.

 

Foto: Riviera Maison

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 6/2018.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply