Dining modern – nu întotdeauna Less is more

0

Și aici ne referim la decorațiuni, în speță la tablouri care, cu cât sunt mai multe și mai variate, cu atât au puterea să dea acel touch final unui dining modern.

Scaunele, foarte confortabile și elegante, sunt model Metro Side și au structură din lemn și tapițerie textilă. Pot fi folosite atât ca scaune de birou, cât și pentru zona de luat masa. Sunt disponibile în showroom-ul Caracole România.

Avem drept exemplu un loc de luat masa. Evident, tot conceptul trebuie pornit de la piesele de mobilier și, în funcție de stilul și de cromatica acestora, să alegi decorațiunile potrivite. Dacă îți plac amenajările care degajă eleganță și rafinament, optează pentru mobilier cu linii delicate, feminine, asemenea celui din exemplul nostru. În cazul în care ai ales un set de scaune cu linii mai clasice, poți opta pentru o masă cu design elaborat, pentru a aduce acel factor wow pe care îl căutăm cu toții într-o amenajare. Poți merge pe un subtil joc de clasic și modern, iar amenajarea va gravita în jurul originalității. Acum, că mobilierul este ales, vine rândul decorațiunilor să intre în scenă. Acestea trebuie alese în acord cu stilul pieselor de mobilier, pentru a creiona un dining modern armonios. În funcție de zona pe care dorești să o scoți în evidență, decorează unul dintre pereți cu cât mai multe tablouri, amplasate într-o dezordine aparentă. Cu cât mai variate formele și dimensiunile lor, cu atât mai bine. Poți completa zona de dining modern și cu alte decorațiuni, cum ar fi un lampadar sau una-două veioze, un bol sau un ghiveci cu flori. Plantele reprezintă întotdeauna o gură de aer proaspăt în decor, deoarece vin la pachet cu multă naturalețe și gingășie cât cuprinde.

Masa de dining, cu al ei design urban, arhitectural, este un element ce aduce originalitate acestui dining modern. Se numește High Rise și, asemenea scaunelor, poate fi cumpărată de la magazinul Caracole. Prețul este disponibil la cerere.

 

Foto: Caracole

 

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 9/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply