Dining modern, mobilat șic

0

Atunci când nu ești adeptul culorilor într-o amenajare, ci preferi neutralitatea albului, trebuie să scoți cumva decorul în evidență, pentru a nu cădea în banal. Designul pieselor de mobilier și finisajele pereților devin actorii principali, după cum se observă și în acest dining modern, pe care am ales să ți-l prezentăm.

dining modern

În imagine regăsim următoarele produse: scaune Arum – 3.698 lei/buc., masă Suspens – 18.062 lei, comode Victor – 17.466 lei/buc., lampadar Nonette –  6.733 lei. Toate piesele sunt disponibile prin magazinul Roche Bobois.

Analizând imaginea alăturată, vedem cum o masă albă cu design contemporan poate deveni cu ușurință elementul central al amenajării, datorită liniilor sale aparte. Important este să îi asortăm și niște scaune pe măsură, care pot fi tot albe, dar cu șezutul colorat, pentru un strop de veselie. Și pentru că vorbim de dining, nu pot lipsi una-două comode (în funcție de mărimea spa­țiu­lui) pentru păstrarea la îndemână a veselei. Alegerea acestora trebuie făcută în aceeași notă de originalitate, ce poate fi conferită nu atât de design, cât de imprimeurile care le personalizează.

Să nu uităm de finisaje! Un tapet cu pattern grafic va spori farmecul amenajării și îi va da un ușor aer jucăuș. Bineînțeles, păstrăm aerul neutru și alegem un tapet alb-negru sau alb-maro, de exemplu, creând un contrast de efect. Pentru a creiona un ambient armonios, ar fi bine ca patternul tapetului să se regăsească într-o oarecare măsură și la nivelul comodelor pentru veselă, preluând exemplul de față.

Foto: Roche Bobois

“Dining modern, mobilat șic” este titlul unui articol publicat în revista CASA LUX nr. 9/septembrie 2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply